Patarimas PANOMS, kaip numesti svorį nuo užpakaliuko

Patarimas PANOMS, kaip numesti svorį nuo užpakaliuko

Tai va.Reikia atsisesti ant grindu apkabinti kelius rankomis ir priglausti juos prie krutines.Ir laikantis tokios pozos vaikscioti uzpakaliuku ant kilimo.Kita diena gali skaudeti ,bet grozis reikalauja auku Liežuvis

Cha cha Cha cha ko tik neprigalvoja zmones vardan grozioJuokiasi

Siaip juokingas, bet gal ir efektyvus Šypsena

Cha cha

Juokiasi, o kad pūslėm nueis tai čia nieko? toks lengvas pašalinis poveikis ir tiek Cha cha naudojit savo kūną pagal paskirti Šypsena

niu gal ir naudinga, nebandizau darCha cha

nenueis puslem Liežuvis pabandyk ir suzinosi Cha cha

Nu daba mano sedyne bus stebuklinga…

jetau kaip dekui uz patarima BučkisBučkisBučkis, o maniau jau vilties nera Juokiasi

taip kad vaiksciokit paneles ir turesit tobula Ignoruoju rezultatus pastebesit greiciau jei tokia poza dar laiptais laipiosit Gerai

Cha cha

dar gereau tegu sokineja parasiutais…ir stengiasi "nutupt" ant zemes uzpakaliu…tuomet netik bus grazus,bet dar ir plokscias…Juokiasi

Šypsena paneles varkit…nes butent ten mes labiausiai megstam akytes pasidet…

jei subinyte grazi, tai ir pilvukas buna grazus, nes jeigu pilvukas negrazus, tai ir subinyte ne tobula. VA KAIP FILOSOFISKAI PAVARIAU!Laimingas

[quote]Ula17 rašė:
nenueis puslem Liežuvis pabandyk ir suzinosi Cha cha
[/quote]

bandžiau, bet su pusiausyra blogaiNekaltas Girtas
ir šiaip pagalvojau, kad geras tas Ignoruoju kox dabar yra

nenoreciau sutikit ,nes uzpakaliukas auga jei valgai daug bulkos Šypsena o pilvukas auga nuo riebalu.Vat Mirkt

Davai panikės lekiam tokia pozą per miestąJuokiasi Cha cha. Visos susirenkam ir einam ant užpakalių Juokiasi Juokiasi
Ot vaizdas būtų. Cha cha Cha cha

Ačiū Ula17 už tokį nuostabų patarimą Cha cha, bet man treniruočių užtenka Mirkt.

Angelas

ui, kokis pasenes mitas Baisu. uzpakaliuko ar pilvuko augimas priklauso tik nuo genu: jei genuose uzkoduota, kad auga uzpakaliukas tai taip ir bus, kad ir ka valgysi (nu jei per daug aisku Angelas). o kitiem kad ir ka valgytu auga tik pilvukas, vo taip.

arba geriau kokias rungtynes suorganizuojam Cha cha

Ot as turiu pasiulymas panelem kaip numest svorio.
Jei jus is Kauno ir norit mest svori tai galim varyt pabegiot i Panemunes sila, nes man vienam jau atsibodo.