Patarimas PANOMS, kaip numesti svorį nuo užpakaliuko
Tai va.Reikia atsisesti ant grindu apkabinti kelius rankomis ir priglausti juos prie krutines.Ir laikantis tokios pozos vaikscioti uzpakaliuku ant kilimo.Kita diena gali skaudeti ,bet grozis reikalauja auku
ko tik neprigalvoja zmones vardan grozio
Siaip juokingas, bet gal ir efektyvus
, o kad pūslėm nueis tai čia nieko? toks lengvas pašalinis poveikis ir tiek
naudojit savo kūną pagal paskirti
niu gal ir naudinga, nebandizau dar
nenueis puslem pabandyk ir suzinosi
Nu daba mano sedyne bus stebuklinga…
jetau kaip dekui uz patarima , o maniau jau vilties nera
taip kad vaiksciokit paneles ir turesit tobula rezultatus pastebesit greiciau jei tokia poza dar laiptais laipiosit
dar gereau tegu sokineja parasiutais…ir stengiasi "nutupt" ant zemes uzpakaliu…tuomet netik bus grazus,bet dar ir plokscias…
paneles varkit…nes butent ten mes labiausiai megstam akytes pasidet…
jei subinyte grazi, tai ir pilvukas buna grazus, nes jeigu pilvukas negrazus, tai ir subinyte ne tobula. VA KAIP FILOSOFISKAI PAVARIAU!
[quote]Ula17 rašė:
nenueis puslem pabandyk ir suzinosi
[/quote]
bandžiau, bet su pusiausyra blogai
ir šiaip pagalvojau, kad geras tas kox dabar yra
MARtULIS rašė:
jei subinyte grazi, tai ir pilvukas buna grazus, nes jeigu pilvukas negrazus, tai ir subinyte ne tobula. VA KAIP FILOSOFISKAI PAVARIAU!
nenoreciau sutikit ,nes uzpakaliukas auga jei valgai daug bulkos o pilvukas auga nuo riebalu.Vat
Davai panikės lekiam tokia pozą per miestą
. Visos susirenkam ir einam ant užpakalių
Ot vaizdas būtų.
Ačiū Ula17 už tokį nuostabų patarimą , bet man treniruočių užtenka
.
Ula17 rašė:
MARtULIS rašė:
jei subinyte grazi, tai ir pilvukas buna grazus, nes jeigu pilvukas negrazus, tai ir subinyte ne tobula. VA KAIP FILOSOFISKAI PAVARIAU!nenoreciau sutikit ,nes uzpakaliukas auga jei valgai daug bulkos
o pilvukas auga nuo riebalu.Vat
ui, kokis pasenes mitas . uzpakaliuko ar pilvuko augimas priklauso tik nuo genu: jei genuose uzkoduota, kad auga uzpakaliukas tai taip ir bus, kad ir ka valgysi (nu jei per daug aisku
). o kitiem kad ir ka valgytu auga tik pilvukas, vo taip.
LaKukaracia rašė:
Davai panikės lekiam tokia pozą per miestą![]()
. Visos susirenkam ir einam ant užpakalių
![]()
Ot vaizdas būtų.![]()
Ačiū Ula17 už tokį nuostabų patarimą
, bet man treniruočių užtenka
.
arba geriau kokias rungtynes suorganizuojam
Ot as turiu pasiulymas panelem kaip numest svorio.
Jei jus is Kauno ir norit mest svori tai galim varyt pabegiot i Panemunes sila, nes man vienam jau atsibodo.