Patarimai kambario papuošimui

Patarimai kambario papuošimui

Čia daugiau būtų kreipimasis į paauglius. Aš manau daugelis turime savo kambarius ir norime,kad mūsų kambarys atspindėtų mūsų vidų ir kad jis taptų vieta kur mes randame dvasios ramybę. Aš norėčiau,kad papasakotumėt kaip atrodo jūsų kambarys,ko jame norėtumėt ir patarimų kitiems kaip nebrangiai kambarį paversti jaukia vietele.

Nu kad jau Neebepaauglys esu. NekaltasBet gal bus idomu - kai buvau toks, tai is savarzeliu kambario kampe buvau pasidares voro kryziuocio voratinkli. Xebra girdavo Nustebęs

reik ragus pasikabinti unt seinas kuriuos is ex gavuot

man labai patinka baldakimai :>

mano kambary mane labiausiai džiugina pakyla, kurią pati sugalvojau Cha cha iš po jos išsitraukia lova, tad dieną lieka daugiau vietos kambary, nes lovos nebelieka Gerai o ant pakylos gan nemažai vietos. turiu ant jos pasistačius savo darbo fotelį [maždaug tokiam lygy, kaip palangė Girtas Gerai] ir dar yra pakankamai vietos su dažais tepliotis. gale pakylos padarytos kelios lentynos - ten visi mano dažai, teptukai, piešiniai ir kt. pusė sienų dažytos, pusė tapetuotos. man labai patinka Taipo šiaip kita kambario dalis, kaip ir visų kambarių - kelios spintelės ir stalas kompo Šypsena stalo atskirai rašymui man nereikia, nes mėgstu viską daryti ant grindų Šypsena

Sienos Sviesiu spalvu[visokiu] Kambarys nedidelis [Dideliam jautiesi netaip saugiai Cha cha~] Baldai : Stalas [Raudonas] , Lentyna [Raudona] Maza sofyte apdenkta kazkokiu uztiesalu [Mociutes siutu Cha cha~]Ir didele dvigule lova su daug pagalveliu… Taip Apkabinimas~

o man patinka erdvūs kambariai ypač palėpėse su stoglangiais,bet bute tenka apsieiti be šitų malonumų.Na aš manyčiau,kad pirmiausia kambarys turėtų būti jaukių spalvų,svarbus akcentas įvairios nuotraukos,ar spalvotuose rėmeliuose,ar sukabintos ant kokio siūlo ar ant kokios “skelbimų lentos”,kambaryje būtinai turi būti arba ryškus roletas arba ilgos ryškios užuolaidos,aišku nepamirštant to,kad turėtų būti plati palangė ir didelis langas.Man asmeniškai labai patinka įvairūs niekučiai kambaryje,bet vat jūs pasakykit kaip apsieiti nedideliame kambarėlyje ?

na kadangi gywenu name taj mano kambarys, gan erdwus.Daugiaus zhalios spalwos ( mamos ishmislas, acejt akim swejka ;}~ ) viena siena ishklijuota mano pieshiniais, gan jaukiai ir mielaj atrodo Niam niam aishq wisur pristatineta wisokiu niekurchiu, tajp pat drambliu figureliu kolekcija Na nezhinau, shaiip nemanau, kad kambarys yra labaj jaukus ;/~ kazhkajp manau kad jaukus galibut tik mazhytis kambarys Girtas

jauciu potrauki drambliams irgi Cha cha

Khemmm… o man moterys kazkodel patinka… Na, aisku kaip kas kam Nekaltas

As kai gyvenaupas tevus, savo kamabrelio viena siena uzdengiau diiideliu popieriumi (per visa siena)-tam pasitarnavo tapetai,tik juos tvirtinau isvirksciai,kad rasto nesimatytu. Taigi, galejau ant tos “plikos” sienos piesti,rasyti ka tik noriu, ir tevai neniurzgejo,kad gadinu tapetus.nes kai atsibodo tas sedevras, viska nuplesiau ir vel turejau normaliai tapetuota siena. Draugai ateje irgi pridedavo savo ranka ten-turejau smagia siena,aprasyta, apipiesta…

as seniau i tapetus megau isegti zenkliukus, buvo nemazas plemas zenkliuku… kazkada dar skarbonkes rinkau ir cigareciu paciokus klijavau ant sienos Girtasdabar pagalvojus Baisu

mano kambariuke daug kas pacios daryta, nes mano manymu, tai ir sirdziai mieliausia. durys islipdytos fotkiu. ant lentynu (savos gamybos) zvakes, dazyto smelio buteliai… ant balkio prikabinta daug plunksnu. o viena siena fosforiniu dalykeliu nuklijuota. lova pastatyta kaip ir palepes daly. o kai buna kokia svente tai atitinkamai ir papuosiu kambariuka Drovus

hmzz mano pacios kambarys yra toks labaj jau mazas taj pirmas dalykas ko jame truksta taj erdve … o sejp manau rejk savo kambary daryti ka tik nori…be jokiu normu ir tajsykliu … mano kambario sjenas puosia mano mylimi plakataj ant palanges vajkyste primenantys zajslaj o ant sjenos virs stalo nuotraukos prisiminimams lubos isklijuotos tapetu skiautem sjenos ryskej geltonos beot turiu vjena gele kuria beproto myliu ir priziuriu …kaktusas stiklaj aprasineti su markeriu ir sejp nesamonem… o daugiau lyg ir njeko …aj zinoma mano ziuviukas dar plaukioja akvariume … ir viskas tjesiog viskas man mane kambary man yra brangu …ir daryta nuosirdziaj… ir viskas…