Pasversiu sazine

Pasversiu sazine

Keiciu darba…Si diena paskutineCha chasioje darbovieteje…Ji man skolinga.Tik apie pinigus dar nieko neminejo.Na zinoma paklausiu, bet jau zinau ka sakys…Taciau i jokius konfliktus veltis nezaduNeJei nesumokes…tai ir tegu…paliksiu ant sazines…Jei saziningi, tai tie pinigeliai gules sunkiai ant sazines ir laikui begant vistiek sumokes…Jei jiems tai ne motais…Tai dziaugiuos, kad is cia iseinu…

Manau, uz tai kas tavo ir priklauso tau vertetu pakovoti. Kova stiprina zmogu. O sazine… paciu zmoniu sugalvotas issireiskimas… pas kiekviena skirtingai suvokiamas… ir gali buti taip, kad sversi "nieka"…
Jei iseini, tai mokek trinkteleti durimis ir iseiti pakelta galva…
As taip manau…Nekaltas

Greiciau paliksi ant savo sazines savo sugebejima zaisti iki galo ir … savo naudai Nekaltas

Visada kovoju dėl to kas man priklauso. Linkiu ir Tau taip pasielgti.
Iš darbo teko išeiti du kartus. Vienoje įstaigoje dirbau 6m, kitoje 10m. Net nesuprantu tokios situacijos, kai atidirbus tiek laiko gali iškeliauti neatsiėmusi uždirbtų pinigų, pvz., už nepanaudotas atostogas.

Žmogau, nejau tiek pinidų turi, kad neimsi tau priklausančių, uždirbtų. Pagal kokį straipsnį išeini? Jei abiejų šalių sutarimu, dėl išeitinių gali gerokai pasiderėti. Jei savo noru, tai nors atostoginius pasiimk. Prie ko čia sąžinė?

Na cia praleisti tik metai…Kovoti…kelti triuksma…Reikalauti…O paskui buti linksniuojamai…kaip kokiai bjaurybei…Na ne nenoriu jokiu konfliktu…Tiesiog kazkodel nesinori cia veltis…kolkas apie mane atsiliepia gerai ir gaili , kad iseinu…Pareikalavus pinigu…buciau irasyta i juoda sarasa…o dar ir po to kitiem pristatyta kaip konfliktiskas zmogus…As dar per jauna…ir noriu tureti darba…o ne kad pasklistu blogi atsiliepimai…Siaipgal ir neteisingai samprotauju…Nekaltas

Iseinu…savo noru…Pasiule geresni…tad ir pabegu…

Is ties tu pinigu tikrai as neturiu…Juk del to ir keiciu darba…kad gal gale galeciau bent jau ramiau gyvent ir zinot, kad atejus tai menesio dienai as gausiu savo uzdirbtus pinigus…Zinau su kokiais zmonemis as susidurus…Jie linke atskaiciuot uz tai , kad vaiksciojau i paskaitas(nors stengdavaus atidirbt)uz tai kad naudojuos internetu…atsispausdinu lapa…Visa tai bus man prikista jei pareikalausiu pinigu…Ir is kaltu liksiu tik as viena…O sazine prie to…kad jei jie ja turetu tokiu prikaisiojimu nebutu…

Sąžiningų šiais laikais mažai…TaipTaipTaip

AgaTaipTaip

Labai džiaugčiausi darbdavio vietoje Cha cha
Užtenka "gerai paminėti" išeinančius ir sutaupyčiau oooooooo Apakęs kiek pinigėlių Tūsas. Gerai Gerai Gerai
xexe, kaip smagu, kai tokių naivuolių minkštakūnių dar pasitaiko. Jiems - sąžinė, o man - buto remontas ar naujas automobilis Gerai

Na nemanau ar jam is pinigeliu naujas automobilis ar remontas iseitu…Paziureciau ar atsidure mano vietoje kas nors gincytusis…na jis man atsiskaityt pazadejo…Bet jie visi pazadaCha cha

Tai gal verta vis del to pareikalauti uzdirbtu pinigu. Ir visai nebutina grasinti broliuku grizusiu is kaleimo ar tevelio pzistamais - juk galima civilizuotai pasneket su virsininku. Yra daug kontoru, kur laikosi tokios politikos kad nemoka kelis menesius ir isvaro, is to ir laikosi… Juk neleisi save taip isnaudojama. Sekmes derybose!

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJo jo jo o kad taip tas mano tevelis turetu kokiu pazystamu…JuokiasiEsu viena ir kovoju pati uz saveCha chaViska ka gaunu yra uzdirbta pacios ir jokiu cia pazystamuNeKiti neissireikalauja tukstanciu…O cia mano keli simtai…tai lasas jurojeLiežuvisNa ir tegu pasprinksta jais…Gavau patirti buvau apmokyta…Na siam kartuoi manau to pakaks…dabar galiyu plaukt i didesnius vandenis…Eidama i si darba zinojau situacija…tad atrodo viskas ir yra taip…kai tik pramokau ir igijau siek tiek patirties pasitaikius geresniam darbui…Iseinu…Ir kam cia tie gincia…O jie tikrai butu , jei tik uzsiminciau apie pinigus…Visi neteisus tik jis viska zinoCha cha

Galima eiti kitokiu budu nei pyktis…Tai va pavaisinsiu visus isejimo progaŠypsenaBeje dovanu nuo vienos bendradarbes gavauŠypsenaAi nezinau…per gera nuotaika, kad ja cia gadinciaus triuksmaisŠypsena

Tu neteisi, taip lengvai palikdama uždirbtus pinigus. Nekovosi tu, tylės kitas, taip ir krausis kažkas milijonus kitų žmonių prakaitu. Neįsižeisk, bet šiuo atveju tu elgiesi kaip bailė. Bijai būti įtraukta į juodą sąrašą, bijai, kad kitur nerasi darbo, bet patikėk, tokių kaip tu, kuriems nesumoka uždirbto atlyginimo dabar yra tūkstančiai, ir dar laimė, kad didžioji dauguma vis dėlto kovoja už save, nesvarbu ar tai būtų 100 Lt ar tai dešimtys tūkstančių.

Turiu as jau kita darba…Nesu jau tokia as baile…gal tik mano metodads kiek kitoks…Kitaip nei visi kiti iseinu ramiai…Tvarkingai…Pavaisinau visus…kas isizeide buvo tas neatejo…Sefas nustebo…O as jauciuosi geraiŠypsenaBaile?na nepasakyciau…Treciadieni ateisiu pazadetu pinigu…Tikiuosi sumokes…Maciau pries metus tokia viena kovotoja kaip jus dabar man siulot elgtis…Tai ji is savo 800 gavo tik 300…susigadino nervus…praliejo asaru…ir galu gale uzsirekomendavo bloga varda ir ne tik sioj firmoj…Gal ir baile…O gal ir ne…NekaltasGyvenime yra svarbesniu dalyku nei pestis del simto…be to si firma man tikrai man padejo…Ai tegu…Cha cha

Cia daugiau tema konfliktas su darbdaviais, jei eitum i konflikta su sazine… oi kaip sunku butMirktTeko ta patirt- daugiau nenoriu…Mirkt

Tarp dviejų kraštutinumų - reikalauti savo pinigų su ašaromis, trenksmais ir grąsinimais arba tylėti dėl įvairių priežasčių net neužsimenant apie tai, - yra viduriukas.
Linkiu tau surasti tą, auksinį Taip