Paspėliojam

Paspėliojam

Keičiama: Galinės durelės Plastmasės Dažoma/tvarkoma: Sparnas Buferis Priekinės durelės Ratlankis Arba man vaidenas, arba man per mažai pasiūlė PiktasPradžiai pasakykit jūs, kiek maždaug viskas kainuotų.

Kai už galinį buferį davė 300€, tai tavo pasiūlymas atmestas Cha cha

Susirink detales,parduosi kam nors.

Prie temos,gal zinot per kiek laiko draudejas privalo paskaiciuot padaryta zala?masina nufotkino ir nutilo kazkaip Cha cha

kasko - 2sav civilkė - 30d Čia PZU, laikas pradedamas skaičiuot nuo paskutinio reikalingo doko gavimo

Jopapa kaip ilgai! Ufff

1000e min. Koks skirtumas kai servise tvarkyt?

Tas tai jo, bet vis tiek užpsa Piktas Pasiūlė 697€ Ufff

Cha cha ****iec… grubiai vien dazymas paruosimas uzdejimas 1detales 130-150. Tai detales jiem nekainuoja turbut

jau puse metu samata skaiciuoja ?

Mazai. Bet draudimas visad bando praslyst kiek imanoma pigiau. Kokia kontora? Siulyciau nepriklausomus. Ratas ok, jokiu nubrozdinimu nieko nelike?

realiai kiek laiko tu cia smaukaisi Apakęs

nu kas cia darosi dvi detales, aisku keisti taip sugadintos tikrai neverta, bet jei jie taip skaiciuoja tai ziuri kiek kinietiska tokios durys kainuoja + tos plastmases dazomos ar naujos perkamos? siaip man meistras uz 150e viska cia padarytu bolia menia normaliai.

gali niekur nesiust, cia ikelk, o tada viskas savaime ivyks Cha cha

skersas, kad kažkas kažkam į liūlį davė, tai nebent kokiam delfiui ir bus įdomu. Bus gera antraštė - Vilniaus gatvėse kovinių filmų scena ar kažkas į tą pusę. Girtas

Mr, nepilnas mėnuo, dokai, komisijos, pažymų siuntinėjimai, dar būtų tempę, bet pats pradėjau skambinėt. Kontora PZU, ratas brauktas, pamiršau pasakyt, kad suvedimą dadėtų

pagal vast nr per draudima pramusk baxuro tel nr, susiskambink, paklausk ar stipriai suzalojo ar tik sveikatos sutrikdymas, be laipsnio Šypsena ir tada jei kazkas rimciau paklausk ar pridavines baxura i mentura, jei pridavines gal pades tavo irasas ir gausi salerkos pilna baka jei taip nori uzdirbt is nelaimes.

Labai mazai duoda, jei dar durys keiciamos.

sixeri, i savo ledine dzeta is jav dejot org dalis jei kinietiskos tokia fuflo?