Pasnigo,ar jau spejot padriftinti?
Kaip jums pirmasis sniegas ir auto isbandymas slidziame kelyje?ar driftinote? pvz kokioj miesto sankryzoje ar uzdaroje aiksteleje?
jop driftinau, tik buvau ikales 0.3L tai nekaip sekesi )))) aisku ce aiksteleje ketvirtadieni
siaip tai ragas mano masina nestabili an slidaus kelio.reikia buti budriam, be to siandien kai vaziavau is autobusu stoties tai kelyje pasimaise kokie 5 genijai, is pirmos juostos apsisukinejo , stabde belekaip staigiai ir rikiavosi i kita juosta…ai dar vienas su bulka antra juosta atbuliniu vaziavo, ten tai ragas… sakau kazkaip tas saltis gal zmones isblaske, nebezino ka daryti
Na as tai buvau invalidu pleze,ir mieste(nakti) pries eisma skersas pasivazinejau p.s. tuo metu masinu nebuvo,nes pagalvos kad killeris
kokia masina? as tai nelabai moku su priekiniais driftint anksciau su scorpio ziema buvau palikes galini tilta ant nemenko bordiuro
)) dabar masina brangesne - bijau
reikia ismokti vaziuoti dar normaliai
Na pas mane galiniai varomi, tai ant kiekvieno posūkio stengiuos klasikinį slidimą išbandyt
Padriftint susigunde tikriausia visi kaip pastebejau tai nemazai tokiu pasivazinejimu vyxta savanoriuose rimi aikstelej, beveik konkuruoja del laisvos vietos
greiciau koks ezeras iki reikiamo minuso uzsaltu tada tai bus drifai
“geriausi mano driftai” jau praety. savaites pradzioj kai buvo ~0 ir slapia. tuomet su “gerais” plastmasiniais vasariniais brigestone ratais visus ilgesnius posukius “su uodega” dariau… asfaltiniai driftai smagesni poliubomu. o dabar tai tik extreem’as ant ruchniko pataikyt i kiemo vartus
Su draugo Skorpu vasarą “drifinau” iki padangos nusimontavimo
kadangi rankinis daba kaip sportinis (nesifiksuoja), tai ir as vis savo masinos sikna metinejau… ale faina…
Su autobusiuku ir as slidinejau ant posukiu tik vel reik prisimint tuos igudzius, kajp busiko sikna gaudyt ant tokio kelio, nes persedus is lengvosios kazkajp dar viskas sudetinga
Su kolega ketvirtadieni ~21:00h buvom i keleta aiksteliu Kaune nuvaziave. Abu nesveiki del galu varomu aptamobiliu. Buvo mazai sniego ir ledo, padarem isvada, kad chrenovos tos padangos su sipais . Gazas dugnas, o greitejimas beveik kaip su vasarinem ant asfalto, bandai uzsimesti, suka kaip begiais vaziuojant. Tikrai niekam tike pagangos
Va dabar ziuriu pro langa, ant Kauno sninga (rodos dar pora paru taip bus), pora laipsniu salcio, tai pradzioj savaites reikes “po serjoznomu” iseiti i trasa
.
drifinau su vasarinem padangom y kuveita… laimei gerai baigesi…
su vasarinem gazas dugas ir sulutes zjbs
i posukius skersas ileki
P.S. Galas varomas ir deja jau zhiemines
Tik siuo atveju ziema man ir patika, nes normaliai galima pasikvailioti ir pridriftint. O smagiausiai yra mergas gazdinti Tik gaila kad rankinis normaliai neveikia- reiks greitu metu mynti i servisiuka. O tada tai sikna prieki lenks
nieko gero, ir sniego nefontanai ir is shipu jau nekas liko
As vakar Kaune , kai paskuj Kiaura vaziavau padriftinau vienam posuki vos vos i bardiura neivaziavau
gerai kad priekiniai varomi tai istarike
ketvirtadieni lygtais, ryte visus valakampius ishrausiau
kai galas varomas ir rankinio nereikia, nors rankinio ir ant priekiu varomo perdaug nereikia, nuimi gaza, shiek tiek spusteli stabdi, susuki vaira ir uzhgazuoji, tai uzhmes taip pat kaip su rankiniu