Pasnigo,ar jau spejot padriftinti?

Pasnigo,ar jau spejot padriftinti?

Kaip jums pirmasis sniegas ir auto isbandymas slidziame kelyje?ar driftinote? pvz kokioj miesto sankryzoje ar uzdaroje aiksteleje? Cha cha

jop driftinau, tik buvau ikales 0.3L tai nekaip sekesi Šypsena)))) aisku ce aiksteleje ketvirtadieni Šypsena siaip tai ragas mano masina nestabili an slidaus kelio.reikia buti budriam, be to siandien kai vaziavau is autobusu stoties tai kelyje pasimaise kokie 5 genijai, is pirmos juostos apsisukinejo , stabde belekaip staigiai ir rikiavosi i kita juosta…ai dar vienas su bulka antra juosta atbuliniu vaziavo, ten tai ragas… sakau kazkaip tas saltis gal zmones isblaske, nebezino ka daryti :confused:

Na as tai buvau invalidu pleze,ir mieste(nakti) pries eisma skersas pasivazinejau Girtasp.s. tuo metu masinu nebuvo,nes pagalvos kad killeris Cha cha

kokia masina? as tai nelabai moku su priekiniais driftint Liūdnas anksciau su scorpio ziema buvau palikes galini tilta ant nemenko bordiuro Mirkt)) dabar masina brangesne - bijau Šypsena reikia ismokti vaziuoti dar normaliai Šypsena

Na pas mane galiniai varomi, tai ant kiekvieno posūkio stengiuos klasikinį slidimą išbandyt Šypsena

Padriftint susigunde tikriausia visi Mirkt kaip pastebejau tai nemazai tokiu pasivazinejimu vyxta savanoriuose rimi aikstelej, beveik konkuruoja del laisvos vietos Laimingas

greiciau koks ezeras iki reikiamo minuso uzsaltu tada tai bus drifai Juokiasi

“geriausi mano driftai” jau praety. savaites pradzioj kai buvo ~0 ir slapia. tuomet su “gerais” plastmasiniais vasariniais brigestone ratais visus ilgesnius posukius “su uodega” dariau… asfaltiniai driftai smagesni poliubomu. o dabar tai tik extreem’as ant ruchniko pataikyt i kiemo vartus Girtas

Su draugo Skorpu vasarą “drifinau” iki padangos nusimontavimo Šypsena

kadangi rankinis daba kaip sportinis (nesifiksuoja), tai ir as vis savo masinos sikna metinejau… ale faina… Girtas

Su autobusiuku ir as slidinejau ant posukiu Mirkt tik vel reik prisimint tuos igudzius, kajp busiko sikna gaudyt ant tokio kelio, nes persedus is lengvosios kazkajp dar viskas sudetinga Šypsena

Su kolega ketvirtadieni ~21:00h buvom i keleta aiksteliu Kaune nuvaziave. Abu nesveiki del galu varomu aptamobiliu. Buvo mazai sniego ir ledo, padarem isvada, kad chrenovos tos padangos su sipais Juokiasi. Gazas dugnas, o greitejimas beveik kaip su vasarinem ant asfalto, bandai uzsimesti, suka kaip begiais vaziuojant. Tikrai niekam tike pagangos LaimingasVa dabar ziuriu pro langa, ant Kauno sninga (rodos dar pora paru taip bus), pora laipsniu salcio, tai pradzioj savaites reikes “po serjoznomu” iseiti i trasa Mirkt Taip Gerai.

drifinau su vasarinem padangom y kuveita… Juokiasi laimei gerai baigesi… Cha cha

su vasarinem gazas dugas ir sulutes Cha cha zjbs Gerai i posukius skersas ileki Cha chaP.S. Galas varomas ir deja jau zhiemines Liūdnas

Tik siuo atveju ziema man ir patika, nes normaliai galima pasikvailioti ir pridriftint. O smagiausiai yra mergas gazdinti Juokiasi Tik gaila kad rankinis normaliai neveikia- reiks greitu metu mynti i servisiuka. O tada tai sikna prieki lenks Cha cha

nieko gero, ir sniego nefontanai ir is shipu jau nekas liko Cha cha

As vakar Kaune , kai paskuj Kiaura vaziavau padriftinau Cha cha vienam posuki vos vos i bardiura neivaziavau Cha cha gerai kad priekiniai varomi tai istarike Tūsas

ketvirtadieni lygtais, ryte visus valakampius ishrausiau

kai galas varomas ir rankinio nereikia, nors rankinio ir ant priekiu varomo perdaug nereikia, nuimi gaza, shiek tiek spusteli stabdi, susuki vaira ir uzhgazuoji, tai uzhmes taip pat kaip su rankiniu Mirkt