Pasmalsavimas apie vyriškus pokalbius

Pasmalsavimas apie vyriškus pokalbius

lukrecija rašė:

jei moteriškų pokalbių tema Nr.1 - vyrai, tai kažkur girdėjau, kad vyramms - tai visokios išgertuvės, t.y. kas kada kiek išgėrė, ką pridirbo girtas ir pan…, o moterys - garbingoj antroj vietoj…

O kokia aplinka tave supa? Mano palinkoj niekas nei išgertuvėmis, nei moterimis nesigiria. Kai mokiausi VU, kai kurie kolegos tikrai pasakodavo savo žygius "pjankėse" (bet ne apie moteris), bet čia tik tam tikra vyrų kategorija taip daro.

Vyrai detalemis arba nesidalina, arba dalinasi labai retai.
Labai geri ir artimi draugai, gali dalintis problemomis, vel gi ne savo (na vyrai visad jaucia tarpusavio konkurencija, ipac stipriai toj srity), bet pvz mergina kazko nedaro, arba kazka netaip daro, ir kaip su tuo kovoti.
Vienadieniais nuotykejs pasigiria daug kas, nebutinai buna, kad ash ja ish@#$%u, buna tiesiog pvz:, va acimeni vakar su ta ql panicka susipazinau, tai pasedejom kabake, pashokom, po to pas mane nuvaziavom… ir tuo pasakojimas baigiasi, o galbut tu buvai toks girtas kad namie ishkart nuluzai, tai jau niekam neidomu Mirkt
Beje, merginos smulkmenomis, ir netgi labai imtymiomis dalinasi daug dazniau, ir tokiomis apie kurias vyrai nesugalvotu net kalbet, jie tiesiog manytu kad arba tai imtymu, arba tai smulkmena, visihkai neesmine.

Lietuviai ne kuklus, o slapukai ir melagiukai Liežuvis

senti: vyrui nesvarbi isvaizda Šypsena jis gali buti sekmingas tarp moteru ir neatrodydamas super gerai…

Kiek teko susidurti, jei vyras megsta pasakoti apie savo zygdarbius, tai, realybeje jam sekasi ne taip jau gerai. Tai tik ivaizdis.

dolcevita: is esmes tiesa rashai Šypsena

Nuo amziaus priklauso , bet aplamai ir Vyrai ir Moterys yra Blogai apkalbeti savo partnerius.

na nezinau bet kiek as esu girdejusi vyr. pokalbiu tai dazniausiai kalbama - masinos, zvejyba, remontas, alus, politika. Apie moteris gal ir sneka bet man neteko nugirstiŠypsena Kita syky reiks paklausyt pasislepusŠypsena