paskutinis jau !
ir man buvo paskutinis. gaila mokykla palikt, bet is kitos puses faina, kad viskas juda i prieki
Sveikinu.
Ačiū Dievui
Kažkam skaudėjo
savotiškai pavydžiu tau man dar du metai pragaro
Kvaily, man negaila, arba aš dar to nesuvokiu, bet vakar nė kiek gaila nebuvo. Fakitol, kaip suprasti? Ogust, na, 11ta klasė man buvo truputį stresova, bet užtat 12oj maksimaliai atsipalaidavau - patys kiečiausi, laisviausi metai, mažiausiai mokiausi, galima sakyti. (: Labai daug visokių švenčių, linksmybių, jėga. Taip kad nevisai pragaras tavęs laukia. Ačiū už sveikinimus, aš pati labai džiaugiuosi (:
mačiau mačiau jūsų paskutinį skambalą ;} statybininkai! žavu. sveikinu!
Čekuoli, rimtai?? Tai gal tu iš Gabijos? ar kaip čia?
rimtai rimtai. įdomu buvo stebėt ir tokių nuotaikų pliūpsnius gaudyti :] Taip, iš Gabijos :}
nustebinai (: jo, nuotaikų tai tikrai buvo, aš buvau labai laiminga, viskas taip jėga atrodė. O kelintokė tu? (:
dešimtoj, bet aš joje tik nuo šių metų pradžios. et. man dar du metai liko Gabijos sienas trinti. kodėl nustebinau? :] nuotaikos puikios, saldainiai skraidė mums į galvas, o mažiukai dėl jų buvo pasiryžę padaryti bet ką! ;D
na, keista, nes čia teko sutikti vos porą žmonių iš Gabijos, didžiausia turbūt Biržiškiečių koncentracija (: na, nežinau, jei Gabijoj viskas ir toliau eisis taip, kaip šiemet, tos visos cerberių prie durų reformos, nesiskaitymas su mokiniais ir kt nesąmonės - nemanau, kad ja mokniai bus patenkinti. Jau šiemet save raminau tuo, kad paskutiniai metai… Laikykis ;}}
prisiošiau
laikausi ;o taip pat nesimpatizuoju jos žalioms sienoms. dėl iškilusios grėsmės netekti gimnazijos statuso dabar ji nusprendė padaryti apsivalymą, tad čia dar klausimas ar aš joje liksiu. gal jau po šių metų skrisiu vienu spyriu, o dar ypač dėl lankomumo ir visų kitų niuansų. kuo daugiau drausmės, tuo daugiau taisyklių laužymo. kaip bus, taip bus.;}
pala, o mes gal pažįstamos iš matymo? ar ne? ((:
hm. aš tai esu tave ne kartą mačius mokykloj :} atpažįstu iš nuotraukų, kurias į bangą dėdavai :}} kažkaip man kartą įsiminė tavo raudoni bateliai, jei neklystu ;o o tu manęs tikriausiai ne :}}}
nu vaa. Misis X-ė ; D jo, turiu raudonus batelius, turėjau ir raudonus plaukus, bet netekau ; DD
taip taip taip! ;D na va, dabar aš galėsiu tave teisėtai stebėti, o tu manęs ne! ;DDD tik, kad jau laiko mažai liko. labai mažai. vos keletas dienų. ;o beje, aš nežinau tavo vardo :}
tikiuos ir fotke paskutine