Paskutine,nepykit :D

Paskutine,nepykit :smiley:

Šiandien 5 foto iš eilės Nekaltas

kur bamperis?

Siaip atrodo tikrai nekaip,bet viska sudes atgal sake Cha cha Kazko jam ten reikejo,del parktroniku nuemes buvo

lauzas

uzskaitom, kaip kad visos UB auto Taip tiesa, anksciau laiko girtis ir vadint mano negerai Ne po to stebuklingai kazkaip sudirba ‘zakon podlosti’… na, bet tikekimes, kad UB papirks sekmingai sita Cha cha

daugiau nedesiu Cha cha beje savo masinos foto galima kraut,o ji jau skaityk mano.

pykstam bl Piktas nemoki paintu naudotis, kad i viena foto visas sumest? Piktas

Tai jau leksi, kiek valiutos baudom esi numates? Cha cha

tips oj nezinau,nezinau Cha cha Cha cha atsipoliruosim ir varysiu post gatviu Cha cha

na zulint su bulgarke ne para ir ne dvi teks…net is foto matosi subraizymai,jau isivaizduoju realiai kas darosi…bet speju pigiai?

UB> O su ta pana dar draugauji, kur cia AB buvai uzvertes foto? Paplepėkim

jau mersa is kiemo issivare dalyvis koks? svarstau ar i pm rasyt zinute, o komentarus po visom foto skaityt tingiu :confused:

du dalyviai pesasi del merso blyn Cha cha

doctorai klysti,ji tik pasveitineta vietomis,nieko perdaug nera jai.

pamenu skaiciavai skaiciavai, kad a8 ne tavo kisenei Labas Sekmes su bumeriu Taip Drovus

iprasta bangoj pardavinet be kontaktiniu duomenu? Šypsena ir dar SKUBIAI Šypsena

images.bite.lt/banga/files/club/201106/4decc7258d476.jpgjo klistu…einu gucci akinius pirkti Juokiasi

Sharai,kai ta svarsciau mano pajamos buvo mazdaug 2x mazesnes Mirkt

matyt nera taip skubiai kaip atrodo Laimingas