paskubekit
rytoj paskutine diena, keiciasi menulis, bus nebetinkamas kopustams raugt
kai vaikystėje darbuodavaus su kopustų raugimu kai mažiuks buvau tai įkeldavo į bačką ir braidydavau po kelias valandas, vėliau jau prie “aparato” statydavo
O aš per pilnatį įraugiau čia dabar gerai ar blogai
Moterims negalima dalyvauti kopustu raugimo procese
O kodėl negalima
nevyke kopustai bus , jei dalyvaus raugimo procese
per pilnati
gerai… bus minksti ir ilgai nesilaikys…
Pigu, skanu ir naudinga.
loreti, solarix atsake
laikai tokie atėjo, kai šviežių kopūstų kiaurus metus yra jau kai labai užsigeidi, kelis kilogramus bet kada gali užsiraugti - dar geriau, skonis nenusibos ir ne bėda, jei pages.
is parduotuviniu kopustu suds gaunas, kieti kaip dratai, nors ir lietuviski
yra tokia veisle “baltarusiski” galvos suplotos biski, tie pac tas raugimui, tik aisku reikia ziuret i menuli, jei per pilnati ceckavosi , tai ir is baltarusisku minksti gausis
Kur parduotuvej sviezi-jie gi yra long life, kaip ir pomidorai ar svogunai… O mas pomniu dideliais kiekias Rusijoj raugdavom duobese. Nei ten menulio, nei ten recepto-viskas is akies. Visada gaudavos . Prie minus 48 su kirviu issikirsdavom-sriuba super. Ties, draugelis buvo inkrites i raugimo duobe
A vot bobo procese nebudavo, gal todel ir gaudavos, dedavom morku,kmynu, ir spalgenu, druskos dar na glaz.
morkas, kmynus, spanguoles ir as dedu ir dar cukraus biski ir rugsciu obuoliu
Bus skanu
ypac ant pachmielo sriubike
Dotnuvos baltaguziai -
Labai grazi pasaka yra sukurta: Dekite kopustus tik per jauna menuli… Bla bla bla. Kopustams visiskai nusisvilpt ant menulio fazes - isbandyta, irodyta, zinoma. Dedi tada, kai turi laiko ir kai kopustai turguj atpinga
netiesa
netiesa. Mano tėvas daugybę metų rašosi kopūstų raugimo receptus ir pamėgino kelis kartus raugti ne laiku, specialiai. Kiekvieną kartą š gavosi. Taigi, pamėgink, tada sakyk
arba nežinai, kaip rauginti kopūstai atrodo, kemši tokius, kaip parduotuvėje įbruka