paskirstymo dirzas - kada laikas keisti ???

paskirstymo dirzas - kada laikas keisti ???

Sveiki, va nusipirkau is Vokietijos Rover 214. Neblogai rieda masiniukas, bet kad ir toliau gerai riedetu reikia priziureti. Na tai iskilo vienas klausimas - po kiek gi kilometru reikia keisti pasirstymo dirza? As turiu valdiskas Skoda Octavia tai ten aiskiai parasyta po 90 000km. Skambinau i Krasta Auto, tipo sako po 100 000km, bet toks ispudis kad tiesiog nenorejo su manini gaisti laiko. Kalbejau su WV atstovais tai tipo naujoms mashinoms tai 100 000km o kadangi manoji 1997 metu tai tipo po 60 000km. Tai kaip istikruju ApakęsNa aisku galima vazineti kol nutruks na bet tada tai bus IgnoruojuO dar ta Vokiska serviso knygele nieko neraso kas kada keista tik matau kad pries man parduodant buvo atlikta apziura ir pakeisti tepalai (66000km). Taigi didieji specai patarkite kaip daryti

jap senesniom auto dirzo keitimo intervalas svyruoja nuo 60-80 tukst/km naujesnem net 100 tukst…

100000

O tai nuo kur tu skaiciuosi tuos 100 ar 60k, jei nera nieko parashyta apie keitima buvusi?

Labai paprasta, jeigu 60 tkm tai jau turejo buti pakeistas (teks pasiskambinti i Roverio servisa is kurio pirkau), na o jeigu 100 tkm tai reikia kad dar galiu vaziuoti 34 tkm( sktailiukas ir serviso knygele rodo 66 tkm)

skaiciuoji taip nusiperki masina ir jei nenori keist poto uzlankstytu voztuvu keiti iskarto nusipirkes ir tada skaiciuoji…

Manau jei kaina iki 100lt, tai nesuk sau galvos pasikeisk ir viskas. Beje kai pasikeisi masina prades geriau traukt Taip (moraliskai Drovus)

roveriui iki 100lt??? juokauji nepamirsk dar itempimo guoliukas

aš tai nekeičiu visai Nekaltas Cha cha

Aš tavo vietoje irgi nekeisčiau Taip

60.000 mylių arba 5-ki metai,žiūrint kas “ateis” anksčiau. Vienžo tau laikas keist Šypsena

As kas 100 000km keiciu.

Pirmiausia duok rimtam motoristui paciupineti ir tikrai tau patars.O shiaip del ramumo planuok pasikeisti ir tada tikrai drasiai vaziuok iki 80 tukst.Originalai atlaiko tik nuo 100-120 tukst.

Itempimo guolis paskyrstymo dirza keiciant keiciasi,ar kai keiti generatoriaus dirza ?ar kiekvienam auto skirtingai ?

70000-100000

kai nutruks ,tada ir pasikeisi+dar kaika Cha cha

Faktishkai kartu keiciasi ir itempimo guoliukas. Kuom cia surishtas generatoriaus dirzelis Šypsena? Cha cha ???

Ot problema, nuimk dangteli paziurek kox dirzo stovis. Matysi ar naujas ar sudroztas. Jei kyla abejones geriau pasikeisk bet kuriuo atveju. Naujas dirzas tikrai laiko 100kkm (aisku jei salnykai nekiauri ir uzdetas bei itemptas zmonishkai)

Manau Tu klysti. Is isores ziurint i dirza jis atrodys labai graziai, taciau gali buti sukietejus guma ir gana greitai gali trukti, taip kad pirmiausia reikia isitikinti ar lanksto pas tave voztuvus ar ne ir tik po paciam spresti ar vazineti kol truks ar pasikeisti anksciau. Mano nuomone geriau anksciau negu paskui sedeti masinoje (ypatingai aktualu ziema Cha cha) ir laukti kol kas tave kas nors partemps.