paskaitykit...gal patix...juokinga

paskaitykit…gal patix…juokinga

nu wa,atsitiko man tokia situacija… Šypsenabuwo tox vaikinukas su kuriuo mes draugawom Tūsasnu tai wiena diena as suzinojau,kad jis tokiai mano draugei sms’us rasineja ir sako tipo jis ja myli o as tik grazi,bet nieko gero toliau… Juokiasi Kietasnu tai man bl paeme juokas(nu juokas juokas… Nekaltas) Juokiasiir as paskambinau jam o tas nieko nesako,tyli… Cha chanu tai sakau dawai pasakyk ka renkies-mane ar inga Laimingas!!!jis tik juokias kaip mazius ir viskas… Girtastai ant bajerio sakau gal nori su mumis abiejom but???jis wel zvengia!!! Juokiasiir taip dabar gyvenu nezinioj Cha chaparasykit ka manot,jei netingit… Cha cha

Pavargęs JuokiasiSpyną!!!

wwwwwhhhhhaaaaaaaa haaaaaaaa haaaaaaa hooo hooo tuoj ishvirsiu is kedes ,plysta papai nuo juoko Juokiasi Juokiasi Cha cha Laimingas

na jei taip isvis buvo… nemanau kad tu juokeisi Šypsena tik cia taip rasaj Liežuvis

mane tokios situacijos knisa…lb daznai debilai skambineja…

Ne nu virsune. Negali nesukurus temos pabut? Geriau atsakineti i esamas. nei bereiskmes kurti.

TAISYKLES SKAITEI? klubu sarasa matei? I LINXMYBES eik jej manai, kad juokinga turi but.

nu bet tu ir iskrypusi

Nu krc.Gydykis. Pavargęs Žvaigždė~

aš irgi pasakysiu labai juokingą bajerį. Tik nenukriskit nuo kėdės. Mane įsimylėjo vienas bagūras, o jį įsimylėjo mano draugė, o mano draugę įsimylėjo kitas bakhūras, o tą kitą tai aš įsimylėjau. Nu, jau žvengiat? Juokiasi

viršūnė… Pavargęs nei čia juokinga nei ką… kurti temą dėl to… nu ką žinau… Blogai

Spirk tam bernui Taip

vaiku darzelis bl Laimingas

jautrus jus labai,ziuriu… Cha cha

cha Pavargęs

Paskaitytum Tu tiek nesveiku temu irgi jautir pasidarytum. Ir dar galvojau, kad nedurnu naujoku buna.

bld rimtai kazkoks naujoku uzvezimas Nekaltas Baisu

stopalnai…visa diena sedziu iki18, ziuriu naujesnes temas…bent 20 naujokisku… Pavargęs ir visiems nepribaxnosi…

nu seip jau metus sedziu bangoj… Mirktnebutina rasyt jei neturi ko Taipo as turejau ka… Šypsena

Per metus bangoj paprastai net pasyvesni bangieciai tampa daznais arba patyrusiais…