Paskaita meilužei
…paskaita meilužei-aš tau sakysiu,kad žmona manęs nesupranta,kad atsibodo,kad ji tikra karvė ,o tu- -vienintelė mane supranti,esi nepakartojama,jausminga, nežemiška būtybė,mano mūza ir kitokia graži xujnia
… …o ištikrųjų man reikia tik šviežios “mėsos”,kurią galiu eksploatuoti,kabindamas makaraonus… …aš žadėsiu skirtis ir vesti tave,bet surasiu 1000000 priežasčių-kodėl to padaryti dabar negaliu…o tu lauksi, kol tapsi niekam nereikalinga… …ištikrųjų aš niekad nesiskirsiu su žmona,nes man su ja patogu-esu buitiškai aptarnautas,be to pripratęs prie jos,kaip seno nutampyto,bet mėgiamo megztinio…be to ji žino apie mano pledstvas,bet yra rami,nes žino-kad visada grįšiu pas ją-o į naujas “meiles” žiūri su lengva pašaipa… PAGALIAU IR TU MAN NUSIBOSI…ATIA…
Ir sedejo svajoklis Tuopos virsunej…
…paskaita {b} meiluziui-aš tau sakysiu,kad vyras manęs nesupranta,kad atsibodo,kad jis tikras bulius,o tu- -vienintelis mane supranti,esi nepakartojamas,jausmingas, nežemiška būtybė,mano mūzinas ir t.t… …o ištikrųjų man reikia tik šviežios “mėsos”,kurią galiu eksploatuoti,kabindama makaraonus… …aš žadėsiu skirtis ir isteketi uz taves,bet surasiu 1000000 priežasčių-kodėl to padaryti dabar negaliu…o tu lauksi, kol tapsi niekam nereikalingas… …ištikrųjų aš niekad nesiskirsiu su vyru,nes man su juo patogu-esu lytiskai ir litiskai aptarnauta,be to pripratęs prie jo,kaip seno nutampyto,bet mėgiamo megztinio…be to jis žino apie mano silpnybes,bet yra ramus,nes žino-kad visada grįšiu pas jį-o į naujas “meiles” žiūri su lengva pašaipa… PAGALIAU IR TU MAN NUSIBOSI…ATIA…
buhaltierka-nesijuok,o pasimokyk…
Jau. Brangusis. Paskaityk 2 zinute…
angelu2-subtilus bajeris ania -aš taip krūtai nesugalvočiau, nes tam reikia didelio intelekto…
buhaltierka-tavo virtoj nesijuokčiau,nes yra daug daugiau negu
-paklausa didesnė,nei pasiūla-ir su amžiaus grupe skirtumas vis didėja-be to
nuvysta greičiau,negu
…
Tai pačios ir kaltos, jeigu gaišta laiką su vedusiais ir kažko tikisi. Nes labai retai vyrai šeimas palieka dėl kitos moters. Vedęs tinka tik laisvalaikio praleidimui, bet prisirišti prie jo neverta…ir juo labiau turėti tik jį vieną
gera šeimininkė visada ką nors turi atsargoje
4 stebuklai kuriuos gali moteris: 1 - duoti pieno be zoles 2 - drekti be vandens 3 - kraujuoti be zaizdos 4 - uzpisti nenusirengus Ti va. Indomu, kas cia valdo pasauli…
va čia tai geras
…specialiai tokiems perlams sukūriau senų bajerių bazę…
pirminiai instinktai
…ir kuri (-ia) chia dabar moralizuoti reikia?..
Pritari moteriai sakanciai kad ji valdo pasauli ir darai su pasaulio valdove ka nori
madam ir co.-ir po to jūs manęs klausinėjat-kodėl laikau bongučius dalbojobais…
Ir vėl klasikinė ‘punktų sakymų’ tema Kiek galima
Vėl nieko nesuprantu
Per sudėtinga
.
P.S. ne dalbojob, o dOlbOjEb… jei ko… P.P.S. relaxai, bliade, gana tu prikolu - pasiilgau…
Užtatai (Ni) ir neieškau meilužio, nes ką tu parašei - sena tiesa
Ach… Pralaimi musi … a pasku laimi kara…