pasivazinejau
gaila fotoaparatas issikrove, butu geru kadru iseja… labai daug sniego, ledas lygus
sake kad planuojat snd lipti ant ledo bet masinu daug nebuvo turbut?
nebuvo… mes pirmieji uzlipom …pradzioj su motociklu raizem, poto nesusilaikem ir su masina
mes jau vakar ir lakstem ant vaisvydavos karjiero
tj tipo jau drasei galima lipti ar dar nlb? noris, bet kartu akyse ir matau savo skestancios masinos vaizda…
bet ble kiek dyzelio sudeginau per ta pasivazinejima, akyse nukrito… nors vazinejau gal kokia 10 min… ir atrabotke kazkokia pasmirdo visa masina
as ir buvau ant ledo. super jausmas. pirma karta pats prie vairo
Raimukas<< kur cia vazinejot?
3opel> galima seip, sake netraskejo ledas… bet visvien nejauku kazkaip
buvau akropoly ant ledo, ka as zinau- nera tas jausmas toks geras
Lkp163> cia toks molio karjeras, netoli Vaskoniu miestelio, prie Satiju dvaro
mes stovejom prie ledo, bet ne vienas nedriso lipt, tada atvare kazkoks dedukas su graztu, tai storis buvo per visa grazta apie 35 - 40 cm, tai poto isdrysom uzvaryt, bet labai daug sniego buvo, tai kazkaip net nelb idomu vaziuot buvo
Man reikalingas patarimas, kaip elgtis toliau, iš anksto dėkoju už išsamų atsakymą. Jau nemažai laiko aš stebiu savo žmonos keistą elgesį, man atrodo, kad ji eina į “kairę”, ta prasme, ji man nebeištikima. Viskas normalu. Kai ji kažką ilgai kalba telefonu, o aš prieinu norėdamas pasiklausyti su kuo ir apie ką ji kalba, staiga ji padeda ragelį, o į klausimą su kuo ji taip ilgai kalba, atsako kad su drauge, kurios aš nežinau. Aš visada laukiu taksi, su kurio ji parvažiuoja namo, tačiau ją pastebiu tik kai ji pareina iš už namo kampo, taip kad aš nepamatau su kokia mašina ji parvažiuoja namo. Kartą aš paėmiau jos mobilų telefoną, kad pažiūrėti kiek dabar laiko, tai kai žmona pamatė kad turiu jos mobilų savo rankose, užkėlė tokį triukšmą ir liepė niekada jo neliesti. Aš niekada apie mano nuomonę su ja nekalbėjau, nes bijojau išgirsti tiesos. Tačiau, kai praeitą naktį nei iš šio nei iš to ji išvyko, aš nusprendžiau ją pastebėti iš lauko aikštelės, kur stovi mano mašina. Iš jos atsiveria puikus matomumas. Tad pasislėpiau už savo automobilio ir pradėjau jos laukti, kad pamatyčiau su kuo ji parvyksta. Aš pritūpiau už savo mašinos ir netyčia pastebėjau, kad mano mašinos priekiniame diske matosi kažkokios tai dėmės, prisilenkus arčiau pastebėjau, kad jis parūdijęs. Pasakykite prašome, ar aš galiu su tokiais diskais važiuoti saugiai, ar man reikia juos nusivalyti? O jeigu juos reikia man pasikeisti į naujus, tai ar aš galiu juos pakeisti ne originaliais, o jeigu taip, tai kokius man geriau pirkti? O gal tos rūdys atsirado dėl blogų kaladėlių? Aš labai tikiuosi iš jūsų kvalifikuoto patarimo šituo man labai svarbiu klausimu.
su motociklu linksmiau part.lt/img/c8523e3858780c4306d1a9e7497308dc881.JPGpart.lt/img/2b92b3a40f8fc965f1692f8741613af6817.JPGpart.lt/img/3712bcb325565e4836f67050018db8b0728.JPGpart.lt/img/77951ef6996be2b2e585a36efba99f04764.JPG
Lkp163> per daug sniego truputy
Važiavimas be šalmo suteikia linksmumo daugiau? Ir nereikia teisintis, kad vos pora metrų, pora kartų apsukai ir t.t. ir t.t.
proktoras
Marcoza> zinau, kad labai neprotingai… as seip be salmo is kiemo neisvaziuoju… bet va sendien kazkaip taip gavosi …uzsidejau karta, prinese sniego y galva tai ir numeciau poto…
Nerizikuok, jaunas bahuras esi, skaudžiai atsipirkt gali. Daug nereikia, ypač tokiom sąlygom.