Pasivaiksciojimai

Pasivaiksciojimai

Įdomu ar daznai einat pasivaikscioti su savo smikiais, ar jie visada noriai eina, o gal kai kada aptingsta… Nekaltas ?
klausiu todel, kad paciai iskilo sioks toks neaiskumas Cha cha, mat musiskis visada taip entueztingai lekdamas "i lauka" dabar eme ir aptingo Apakęs, ar tikrai jam pakanka iseiti TIK viena karta? na, jis jau nebe jauniklis- gal uztai… Nekaltas

taigi, kokia jusu patirtis siuo klausimuku ???

Mano tai visi tik ir laukia, kada kada… Bet būna tokie periodai, kai kalės "laukiasi", t.y. netikras nėštumas. Kokius 2 mėn. po rujos nenori nieko-nei žaist, nei į lauką, tik miega. Paskui staiga "pagimdo" ir vėl geraiŠypsena

Maniskis dar jaunas, galima sakyt, nu jis is ryto yra tinginiukas - as jau einu pro duris (cia apie 8 val ryto kai dirbu), jis dar miegaGirtasNekaltas po darbo apie 17 val jis aktyvus, ilgai laksto (bent jau man taip atrodo, nu apie 1 val)Nekaltas vakare jis arba pusvalandi arba panasiai iseina - irgi aktyvusTaip savaitgaliais kokius 4 kart einam i lauka …bet …savaitgali jis miega iki kokiu 11-12 val ryto (kartu su manim)Juokiasi

aš savo į kiemą ištremiu, bet be manęs ji būt negali, todėl einu su ja Cha cha
o jei einam į laukus, tai nr. 1 eiti Šypsena

Mano ciucis per dieną išvedamas į kiemą gal kokius 6kartus(jei nedaugiau) nes dar mažas, tai dažnai reik eit… Visada su mielu noru eina, bet pvz. kieme gali lakstyt iki nugriuvimo, o už mūsų kiemo ribų (kai kokį ratuką einam) sušala per 20min. Nekaltas

Man tai sunku isiwaizduoti suni nenorinti, ar tinginti eiti i lauka.
turejau sena suni, dabar turiu jauna, bet jie wisada taip pat werziasi laukanCha cha

na, musiskis irgi tik miega ir dar ryja… Cha cha, kai vakare griztam is darbo, kaip uodegyte sekioja is paskos, besidairydamas ar kokis gardus Niam niam kasnelis netycia nenukris ant grindu… tokis apzora pasidare Drovus

o mes einam tada kai abu norim…tvarkingai,3 kart per diena,bet niekad dar nebuvo tokio bajerio kad shunis mane prikeltu…matomai kul’turaKietasKietasCha chaCha cha

taip Taip, paskutiniu metu pastebejau, kad ir musiskis laaabai nebenori eit i lauka vienas, nors anksciau jam budavo be tik eit ir kuo ilgiau negrizt…

kirseGėlė, pries koki menesi as irgi niekaip Nenebuciau galejusi patiket, kad ciucka gali Nenenoret pasivaiksciot Apakęs, budavo tik isgirsta, kad mes pasnekam, kad gal jau musu smikis "nori eit i lauka" , tai jis kaip uraganas ima siaust po kambari ir prie duru, ragindamas mus greiciau susiruost eit su juo… Taip

Ziema … mano trumpaplaukis jau geriau po kaldra miega nei i lauka prasosiNekaltas taip ir bus iki pavasarioNekaltas o jau tada turesiu saugoti, kad kokioj baloj neissimaudytu, kaip kad si pavasariNekaltasJuokiasi

mano dar ir nepasitenkinimą rodo. serenadas groja Piktas

… muzikalus shuniukas pas Tave Mirkt

p.s. tap, jie sugeba pajaust, kada ko galima issireikalaut… Taip Cha cha

… niu maniskis tai su kailiniais, jokie salciai jam nebudavo baisus… Cha cha

… o tai kokioj baloj issimaude Apakęs ?

kai vilksunis buvo jaunas, tai keldavausi 3h nakties , kad isvest i lauka, uzmigdavau, ir 6h ryto vel keldavau, oj dieneles buvo, dabar rudeni tai max 4 kartus (ryte, po pietu, vakare ir einant meiguot)

paprastoj: Kovo pabaigoj nuejom i sleni, ten buvo isarta tokia griova ir ten jau tirpo sniegas, buvo vandensPavargęs tai jis ten atsigule ir pliuskenosiGirtasBaisuTūsas o tada as turejau begti apie 3 km kad jis namie atsirastu, butu issluostytas ir susiltuPavargęs nu kad nepersaltuNekaltas

niu po toookio 3 km krosiuko, tikrai abu neturejot susalt… Juokiasi Mirkt

musiskis tai tik kai buna susiles pats lenda maudytis, kad atvestu… o siaip nera didelis maudyniu "gerbejas" Cha cha

oho… Apakęs, net naktimis pastoviai eidavot ?

mes nakti- tai tik, kai "prispaudzia reikaliukas"… Mirkt, retsykiais tenka Drovus

nu mano Hadas kol buvo mazas tai gal kokius 10 kartu per diena…tik suo pagere pavalge ir mes jau laukan minamCha cha na o dabar tai ryte per pietus ir vakare pora sykiuCha cha priklausomai nuo jo noruCha cha dabar kai Vyras grizes tai jie abudu vaiksciojasiCha cha
o Hadas visada labai noriai eina i lauka ir ten duodasiCha cha