Pasiulymas

Pasiulymas

Ar negaletu atsirasti klubas tatuiruociu myletojams? Butu labai idomuTaip ka jus apie tai manote?

o shita foruma dar reiketu skirstyti i: tatiuruotes ant ranku, tatiuruotes ant koju, tatiuruotes ant Ignoruoju nu ir tt. ir dar reiktu atskiro forumo piercingui (vel gi su atitinkamu skaidymu) Cha cha

na ir apie ka gi ten kalbetu zmones? kiek jau tu tatuiruotu zmoniu?
visas forumas sustotu ties keliom temom : pzv. kur gerai daro tatuiruotes, padekite ishsirinkti…, kaip pasalinti tatuiruote, kaip irodyti mamai/tetei kad tatuiruote nera bliogaj, ar labai skauda darytis tatuiruote, keik tatuiruociu turite.
Nekaltas

Veee Veee Veee

tox forumas butu bliamba koks nefainas Veee

uoj netiesa Ne ! visada galima pradeti nauja tema "kiek tatoo turi", "kada pasidarei pirma tatoo" (kada 2-a, 3-a ir tt), "kas pas tave ishtatiuruota", "man mama neleidzhia Žliumbia" na ir pan.

Cha cha

"man mama neleidzia" analogine tema paminejau Mirkt

nereik tokio forumo Cha cha

tai davai jus protinguolei sugalvokit ka nors idomaus o ne tik kitus kritikuot.man nususikt ant jusu nuomones o man mama leidzia ir as turiu tatuiruote.o noretum tai temu butu iki kaklo tik cia visi protinguolei susede moka aiskint ir suda malt.atvirai pasakius man jusu gaila Liūdnas

JuokiasiJuokiasiJuokiasi

[quote]Minnti rašė:
tai davai jus protinguolei sugalvokit ka nors idomaus o ne tik kitus kritikuot.man nususikt ant jusu nuomones o man mama leidzia ir as turiu tatuiruote.o noretum tai temu butu iki kaklo tik cia visi protinguolei susede moka aiskint ir suda malt.atvirai pasakius man jusu gaila Liūdnas
[/quote]

Pamiršai šiandien vaistus išgerti?Cha cha

[quote]Fiiend rašė:
"man mama neleidzia" analogine tema paminejau Mirkt

nereik tokio forumo Cha cha

[/quote]

o! matai, tai net dvi temos butu: "man mama neleidzhia" ir "tau mama neleidzhia" Mirkt

.,heh- kazkotais gaila man temos autores/nors jai nusisikt ant to -)

ui pralinxmino Juokiasi Juokiasi Juokiasi
Veee

Ne nu įdėjos … Pavargęs