PASIULYMAS PANOMS SVESTI NAUJUS METUS.!

PASIULYMAS PANOMS SVESTI NAUJUS METUS.!

Nuo Kauno 20 kilometru bus inomuojamas namas daug kambariu baseinas,didele pirtis talpumas 15 zmoniu,taipat biliardas.Zmoniu bus iki 30 nedaugiau.Prie namo labai grazi aplinka netoli miskelis o prie miskelio ezeras.
Norincios rasykit.Na,bet as ebejoju ar kasnors sutiks.
Seip dar pridursiu bus labai linksma kompanija.
LaimingasDrovus

Jos taves nesuprato. Rasyk taip:
"Panos atveskit p.a.p.i.s.t, bus sauni kompani"Cha cha

kas do pasiulymai JuokiasiApakęs

Tūsas

nera vilties zmogau.Nežinaucia sedi arba zertvos arba namisedos, kai uzeina kalba apie susitikimus tikrovej visos pseudo-grazuoles dingsta…Blogai
o kelios isimtys tik patvirtina taisykle.

taip kad zmogau–bonne chanceMirkt

TAIGI TU TAIP ELGIESI NA GERAI O AS DAAR PAS TAVE ZADEJAU VAZIUOTI PAMIRSK KUDIKELI APIE MUSU SUSITYKIMA PATS KALTAS KAD NEPUTIOVAS IKI:( :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:
:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

ne ten rasai.

turi skambet be uzuolanku skelbimas siam forume!

NORIM PER NAUJAKA GRAZIOJ VIETOJ, 20KM UZ KAUNO< SU PUIKIU VAIZDU PRO LANGA< PAPIST GRAZIAS PANAS IR ISGERT…
registruokites mielosios, nes vietos ribotosJuokiasi

jei nori paneliu, tai ne taip rasai. pridek kad nedarysi nieko ko paneles pacios nenores, o tada jos pacios prasys kad padarytum Juokiasi

nu ir pasiulymelisPavargęs
turbut pirmakart be tevu naujus svesi…

siulyk kitaip: e merginos… ash toks vienishass… mane tevai per naujaka ishsiunte namo priziuret… manau teks zhudytis, nebent kuri nors parodys savo gera shirdi, ir mane ishgelbes… ir dar tikslias koordinates uzhrashyk! merginoms patinka rupintis ir gelbeti… Šypsena

aha dabar tikrai turetu pasisekti Taip Sekmes Juokiasi

Ytariu reziume bus lusnele prie balos;-)

kaip dristi sitaip koneveikt mot.g.? a? patys ne ka geresni… jei rimtai, visai susidomejus buvau, bet va yra du dalykeliai kurie man neleidzia…

1. esu ne is kauno
  2. 12.31 dirbu… va koks mielas bus mano naujakas…

ir dar…ne visos zertvos ir namisedos…bl*et