Pasiulymas: linkai profaile

Pasiulymas: linkai profaile

Siuo metu kiekvieno dalyvio profaile yra linkai i paskutines pradetas temas. Manau jog butu galima tai isplesti, ir rodyti linkus i paskutines rasytas zinutes, ne vien pradetas temas. Kadangi zmones paparastas zinutes raso dazniau, nei pradeda temu, tokiu linku galetu buti daugiau nei 5, galetu buti atskiras puslapis.
Kai kuriems dalyviams nepatinka, kad tokiu budu kiti zmones gali susirinkti informacija apie ji. Manau kad tai nepagrista baime: tai kas buvo parasyta, ar vienaip, kitaip galima susirasti, reikalas tik tame, kiek bus sugaista laiko. O tiems, kurie kazko bijo, reikia pagalvoti dar pries rasant zinute.

Gal šios idėjos palaikytojai galėtų išsamiai paaiškinti, kokia prasmė šniukštinėti, ką kitas žmogus kada parašė? Apakęs
Jei domina kažkokios temos ar klausimai, tai geriausia ieškoti forumuose pagal temas. O jei nesvarbu kas parašyta, bet svarbu kieno parašyta, tai gal tuomet geriau susisiekti tiesiai su tuo “mylimu” žmogumi ir bendrauti tiesiogiai?! Nes kitaip forumai iš vietos diskusijoms taps jausmų aiškinimosi ir intrigų vieta. Blogai
Aš prieš tokią idėją! Taip elgtis neetiška. Piktas Su kaupu užtenka, kad nurodytos kelios paskutinės žmogaus pradėtos temos.

Aš taip ir supratau. Tokiai galimybei aš pritarčiau tik tokiu atveju, jei pats vartotojas galėtų uždrausti arba leisti Bangai teikti tokią informaciją apie jį. Ir nutylėjimo režime turėtų būti "uždrausta"!

Beje, lygiai taip pat nėra gerai, kad Banga, neatsiklaususi vartotojo, asmeniniuose puslapiuose rodo paskutines 5 pradėtas temas. Ką žmogus norėjo apie save viešai atskleisti - tą jis galėjo atskleisti savo asmeniniame puslapyje pats. O tai dabar gaunasi, kad Banga neatsiklaususi (tam tikra prasme) renka ir viešai platina informaciją apie vartotojus. Manau, kad tai yra netgi įstatymų ir vartotojų teisių pažeidimas.

Visos tokios galimybės yra gerai, tačiau jas įdiegus vartotojas turi turėti pasirinkimą ir automatiniame nutylėjimo režime turėtų būti uždrausta teikti tokią informaciją. (Skaičiau, kad vartotojas gali uždrausti teikti informaciją kuriame forume tuo metu jis naršo.) Kai registravausi Bangoje, šitų dalykų nebuvo. Kodėl dabar tokia informacija apie mane skelbiama manęs neatsiklausus? Gal aš to nenoriu. Mirkt

Badai, ar esi girdėjęs, kad Lietuvoje yra buvę teismų procesų, kai buvo išleisti telefonų žinynai ne pagal pavardes, bet pagal numerius? Pagal tavo logiką išeitų, kad nėra jokio skirtumo, nes pervertei visą žinyną ir rasi ko reikia… Ne visi galvoja taip paprastai, kaip tu. Mirkt
Greit Bangos archyvai bus tokio dydžio, kad tu jų neperskaitysi per savo gyvenimėlį.

Aš už tokias technines naujoves, tačiau prieš automatinį jų įjungimą pagal nutylėjimą visiems neatsiklausus jų noro.

Chia apie ta paieshka: arba ash stabdys, arba tos paieshkos naujoje bangoje nera Liūdna

  1. Mielas Badai, gal tu kartais ir būni virtualus, bet aš tai visą laiką būnu tik realus. Mirkt
  2. Aš irgi už gyvenimą pagal portalo taisykles. Tačiau aš ir keliu problemą, kad portalo taisyklės keičiamos (papildomos kiekvieną asmeniškai liečiančiomis naujovėmis) Nustebęs, neatsiklausus vartotojų Blogai.
  3. O gal tavo, Badai, problema išsispręstų, jei tu ne po Bangą naršytum, o iškart imtum naršyti pažinčių klube? Mirkt

vk_>

  1. Tavo teise rinktis, bet tada nekaltink kitu. Virtuali visuomene niekada nebus tokia, kaip reali.
  2. Sutinku kad vartotojus reiketu informuoti apie naujoves. O ar reikia ju atsiklausti, kokius ir kiek ju poreikius patenkinti - cia kiekvienas portalas sprendzia individualiai. Pinigu Bangai juk nemokam.
  3. Joks protingas zmogus pazinciu klube neparasys apie save visos teisybes Cha cha

svetimasss> paieskos dar nera, bet Banga zadejo kad bus.

Tai, paieska bus. Siuo metu kuriama jos sitema - tokia, kad per daug nepkrautu portalo.

Pasistenge…nieko neprikisi…

Nekaltas

medicina visagale Cha cha

Nekaltas nepasakyciau jog tai buvo vyras…

mhm… nagai tragiški