Pasitikejimas savo antraja pusele

Pasitikejimas savo antraja pusele

Niu va kazhkada buvo uzhduotas man tox klausimas Šypsena, tai dabar paklausiu Jusu Taip
Kiek jus pasitikite savo antraja puseleApkabinimas ? Nekaltas Galit ir % parashyt TaipŠypsena

O cia das dalykas dar procentais gali but ismatuotas?ApakęsApakęs atleiskint ponia,kiek pati yvertintumet % savo patikimuma?Pavargęs

Nu cia dazniausiai kintantis dalykas, viena diena-100%, o kita ziu jau tik-20%Cha cha

Niu manim sake 100 % pasitiki Apakęs Cha cha.
O mano patikimumas gal kokie 95 % Nekaltas Cha cha Cha cha

Esu bais prasta matematike,tai nemoku procentais apskaiciuotiCha cha

Niu ant pirshtu galima pradet skaichiut 1, 2, 3, 4…. Niu va pirmiausia iki 10 ishmoxi suskaichiuot. o tada toliau mokykis TaipCha cha.

Shiaip Mokytis niekada nevelu Gerai

O jei rimtai, tai nebutina skaichiukais ishreiksht Mirkt. Shiaip ar pasitiki, ar nea? Nekaltas

Deja,esu visiska nemoksa:nebemoku pasitiketi zmonemis.

Nusivylei TaipNustebęs
Tai negi nera nei vieno zhmogaus, kuriuo tu pasitiketum? Nekaltas

Jei kartais savimi nepasitikiu…kaip galiu pasitiketi kitais…

Kiek pasitikiu savo draugu? Ta prasme del jo istikimybes man, manau, kadsiuo metu 99 %. Apskritai myliu ji ir pasitikiu juo. Tiesiog pasitikejau juo nuo pat pradziu. Mes kartu 7 men. Jis zinau, kad manim pasitiki maziau, bet tikiuosi su laiku igyt ta pasitikejimaŠypsena
Kai pasitiki - lengviau, nekankina pavydo jausmas ir pan, bet labiau rizikuoji but nuvilta. Tokios skaudzios patirties dar neturejauŠypsena
As optimiste Mirkt

Jei buciau tik negyvas fizinis kunas galbut galima butu ismatuoti skaidruma ,trapuma,tasuma.Deja…esu kaip ir tu kiekviena diena kintantis ir pasaulis aplink mane irgi pastoviai juda,kinta.Tas pats vyksta ir su tais zmonemis kurie salia musu.
Galbut galetume kelti panasu klausima,tik siek tiek kitaip jis turetu buti suformuluotas: Ar isitikines, kad niekada ir jokiomis aplinkybemis neisduosi kito ir liksi stabilus ir nepajudinamas kaip uola?
Jei i toki klausima atsakytumet taip, giliai suabejociau del jusu priklausomybes zmogiskajai giminei.

Pritariu Labas

Ui…tik nereikia tokio klausimo… Apakęs Cha cha

100% pasitikiu tuo, ka daro desine ir kaire mano puses, taip pat pasitikiu nugara ir priekiu. Idilija, sakyciauJuokiasi

Va chia tai labai gerai Gerai

JA pasitikiu. JI manimi irgi. Procentais to nematuoju.

As tai niekada neabejoju savo mylimu zmogum, pasitikiu juo 100%

manau, kad apie 90 proc. butuNekaltas

Pasitikiu visais 100% kitaip butu neimanoma gyventiApkabinimas