Pasitikejimas savo antraja pusele
Niu va kazhkada buvo uzhduotas man tox klausimas , tai dabar paklausiu Jusu
Kiek jus pasitikite savo antraja pusele ?
Galit ir % parashyt
O cia das dalykas dar procentais gali but ismatuotas? atleiskint ponia,kiek pati yvertintumet % savo patikimuma?
Nu cia dazniausiai kintantis dalykas, viena diena-100%, o kita ziu jau tik-20%
Niu manim sake 100 % pasitiki
.
O mano patikimumas gal kokie 95 %
Esu bais prasta matematike,tai nemoku procentais apskaiciuoti
Niu ant pirshtu galima pradet skaichiut 1, 2, 3, 4…. Niu va pirmiausia iki 10 ishmoxi suskaichiuot. o tada toliau mokykis .
Shiaip Mokytis niekada nevelu
O jei rimtai, tai nebutina skaichiukais ishreiksht . Shiaip ar pasitiki, ar nea?
Deja,esu visiska nemoksa:nebemoku pasitiketi zmonemis.
Nusivylei
Tai negi nera nei vieno zhmogaus, kuriuo tu pasitiketum?
Jei kartais savimi nepasitikiu…kaip galiu pasitiketi kitais…
Kiek pasitikiu savo draugu? Ta prasme del jo istikimybes man, manau, kadsiuo metu 99 %. Apskritai myliu ji ir pasitikiu juo. Tiesiog pasitikejau juo nuo pat pradziu. Mes kartu 7 men. Jis zinau, kad manim pasitiki maziau, bet tikiuosi su laiku igyt ta pasitikejima
Kai pasitiki - lengviau, nekankina pavydo jausmas ir pan, bet labiau rizikuoji but nuvilta. Tokios skaudzios patirties dar neturejau
As optimiste
Jei buciau tik negyvas fizinis kunas galbut galima butu ismatuoti skaidruma ,trapuma,tasuma.Deja…esu kaip ir tu kiekviena diena kintantis ir pasaulis aplink mane irgi pastoviai juda,kinta.Tas pats vyksta ir su tais zmonemis kurie salia musu.
Galbut galetume kelti panasu klausima,tik siek tiek kitaip jis turetu buti suformuluotas: Ar isitikines, kad niekada ir jokiomis aplinkybemis neisduosi kito ir liksi stabilus ir nepajudinamas kaip uola?
Jei i toki klausima atsakytumet taip, giliai suabejociau del jusu priklausomybes zmogiskajai giminei.
Pritariu
Ui…tik nereikia tokio klausimo…
100% pasitikiu tuo, ka daro desine ir kaire mano puses, taip pat pasitikiu nugara ir priekiu. Idilija, sakyciau
Va chia tai labai gerai
Aš JA pasitikiu. JI manimi irgi. Procentais to nematuoju.
As tai niekada neabejoju savo mylimu zmogum, pasitikiu juo 100%
manau, kad apie 90 proc. butu
Pasitikiu visais 100% kitaip butu neimanoma gyventi