Pasirodo, krotonai irgi žydi…
Nagi nusipirkau žiemą krotoną ( croton bravo ant vazoniko buvo parašyta). Deramai prižiūrėjau ir visa kita. Vasarą jis numetė beveik visus lapus, liko tik keli lapai viršūnėje…Na ką aš žinau, paalvojau, kad mano gėlytė “užsilenkė”…Vakar man kažkaip prireiė didelio vazono. Atsidusau…Na ką, nutariau ištraukti savo nuvytėlį. Ir ką jūs manote? Pasirodo mano krotonas…žydi. Viršūnėje išlindusi kažkokia bordo spalvos fignia, panaši į mažulytę vynuogių kekę…Na, jei jau taip…Tagul tas stagaras gyvena. Maža kas. Ryt įdėsiu nuotrauką. Ar dar kam nors krotonai žydėjo?
o kaip ji atrodo ?
Ryt nuotrauką įmesiu. Jei netingi, kad ir yahoo/images suvesk croton bravo…Na, toks margi lapai, o vidurinė lapo dali platesnė…
a tokia seniai nuziurineju, labai noriu nusipirkt, o ji saule megsta?
Panašus, net ne toks
Išsiskleisk Aprašymas, Dauginimas, Kenkėjai ir ligos… ten viskas parašyta "Krotonui reikia pakankamai daug šviesos (4 – 5 valandos per dieną), kad galėtų išlaikyti nuostabų lapų margumą. Šviesa ir temperatūra – tai faktoriai, kurie leis augalui greičiau augti ir auginti nuostabius ryškius lapus. Kitaip sakant, kuo daugiau Krotonas gaus šviesos, tuo bus gražesni ir ryškesni jo lapai. Žiemą Krotonas gali pabūti ir tiesioginiuose saulės spinduliuose, bet tik apie 2 - 3 valandas. Jei augalas stovės per ilgai tiesioginiuose saulės spinduliuose, tai gali nudegti lapai. Taip gali atsitikti net tik žiemą, bet ir vasarą. Todėl Krotoną reikia saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių."
Aciu Vigi
Mano va toks, Croton bravo per daug geltonas anoje nuotraukoje : flowersmissoula.com/Images/27.50_Croton_In_Hat_Basket_MVF-F A-12.jpg Viens prie vieno…Tik pas maniškį liko plikas stiebas su keliais lapais viršūnėje…
Va ką perskaičiau patarimuose: “Jei zinote krotonui negalima leisi zydeti tik atsiradus ziedeliams ji iskarto nuskinkite,nes kitaip ziedai sunaikins augala” “Mano krotonas jau trys metai visai nepaaugo, bet jis pastoviai žydi. Žiedai labai neišvaizdūs.”
Vo blin Tai mano krotonui…vamzdec?
pasiskaiciau aprasyma apie sitos geles auginima, tai nu nafig kaip sudetinga sunis lengviau priziuret
Pasiskaitinėk viską, net patarimus, gal išgelbėsi dar geles.nkkm.lt/index.php?vaizdas=info&id=56&a=1&b=1& amp;c=1&d=1#aprasymas
Niu…Aš tada gryžys imsiu ir nurėšiu viršūnę…Gal atsišakos…Mačiau, ten tie straubliukai, kur iš kamieno auga, mėgina lapelius leisti…Nu maža kas…
Aš tik virtualiai, t.y. tinklalapiais, galiu padėti nemėgsta manęs kambarinės gėlės
nors man jos labai patinka
Įdomu, kur dingo regala, adrakonaza
Gal pabandyk jas private sudomint, adrakonaza
tikrai daug kambarinių gėlių turi
Niu pas mus kambarinių gėlių ir kaktusų irgi daugiau negu proto, bet kartais vienur ar kitur imi ir pasimauni…Juk negali isko žinoti ir mokėti…Va prieš tai buvusį siauralapį krotoną voratinklinės erkės suėdė…
Va, taip žydi krotonas : [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/161.1 39171.188…-=(2039273638](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/161.139171.188…-=(2039273638)
krotonas nuodingas.