Pasirodo kad ir tokiu merginu nera.

Pasirodo kad ir tokiu merginu nera.

Pasakykit, gal as tikrai Baisu ?

Juk gi ligtais simpatishkas vaikinas, vilnietis, moku pashneket, nedurnas (IQ 120), nevartoju narkotiku Pavargęs, esu DJus, groju kartais naktinese klubose, vazineju i kitus miestus, megstu house muzika, i daug vietu vilniuje aishku iejimas naxaliavu. Dirbu vienoje firmoje "Elektronines komercijos departamento skyriaus interneto dizaineriu".

Ir kokia gi ishvada?Nekaltas

Kad as nereikalingas merginom. Pas daugeli kazkodel susidaro klaidinga nuomone, kad djai visada turi daug panuJuokiasi Nesamone. Visu pirma viskas priklauso nuo zmogaus. Visu antra tos panos dazniausia bijo net prie jo prieit. Arba tuo priejimu viskas ir baigiasi.

Antra priezastis kodel neturiu panos, gal perdaug noriu? As manau kad ne. Yra tokiu panu. Tikrai. Tik as kozkodel ju nepazistuCha cha

Simpatishka mergina, nebutinai modelis, tiesiog nice.
Ne butinai auksta, gali but ir 165 ir 175 ir 185, man nesvarbu.
Geros figuros. Kaip nebutu gaila, nors ir esu tolerantishkas visom, bet … turejau pana truputi storesne nei noreciau ja matyt, vistiek norejau kad ji turetu geresne figuraMirkt
Jai turi buti 18-20, is Vilniaus. Nesvarbu is kokio rajono.
Ji neturi vartot jokiu narkotiku, taciau gali gert ir rukyt kaip asŠypsena)
svarbiausia kad ji butu miela, kad butu apie ka pasneket, malonu butu jei ji klausytu muzika, svarbiausia kad as jai rupeciau ir ji pati rasytu man sms ar skambintu ir noretu susitikt.

Na argi as daug noriu? O pasirodo kad tai yra labai daug. Nes visu pirma merginos labai nepripratusios pacios kamnors skambint. jos geriau 5 min pasedes ir palauks kol paskambins kasnors pats. O kodel? O todel kad priprato kad jas "perka". Arba nuomone yra tokia "tegu pats manes iesko". Tai kokie santykiai gali but… Tai vat.
Ieskau kazko grazaus ir nepasikelusio. O tai buna tik tuo atveju, jeigu merginos galvoj yra bishki daugiau proto nei vidutinishkai. Na…
anyway.
Kazkodel dabar netikiu kad rasiu tokia. Liūdnas

norai tikrai ne per didziausi…ŠypsenaŠypsenaŠypsena
paiekok ir rasiTaipTaipTaip

NEpergyvenk rasi kada norsNekaltas NE tu toks vienas ieshkantisLiūdnas

o vienisu mergisku netrukstaTaip

Tokiu kaip reikia paprastai trukstaLiūdnas

netruksta netrukstaTaipTaip
tik daugelis galvoja, kad jos jau nera vienisos…

Nu ir nebuna…

sekmes,
rasi tikrai ne tokia kokia aprasei,
tiesiog taip im air pasitaiko
sast—>>ir turiu,
nebutinai kokia isivaizduoju.
Mirkt

buna
Šypsena

NEtikiuLiūdnas

tikek - yraŠypsenaŠypsena

Nu jei sakai…

sakau - zinau
Taip

Ash gal ir suabejochiau tavo zhiniomNekaltas

Jo jo buna, kartais gi ir baltu varnu pasitaiko Cha cha

as ne blondineMirkt

O beja musu didzejui tu nori tikrai nemazai. As jau treti metai jieskau tokios panos, ir per ta laika radau tik viena i ta puse. O patikek manim pretendenciu buvo tikrai dauk. Jau buvau beveik vilti prarades Žliumbia Gerai kad nenusizudziau Cha cha

Nedidelis nuostolis but buves.

vaikinukai matyt ne ten ieskotŠypsena