Pasirinkimas?
bišk toks galvosūkis - gal pasilikt kurią sau?.. Su RR Sport’u viskas aišku. Bet T5 R-Design suintrigavo savo važiavimu. Toks švelniai komfortiškai greitas ir pašėlęs Metai ir rida super, o kaina vienoda su RR.
ziauriai vienodos masinos…
Tu manai ta RR taip lengvai pardOsi ? pazek i rafinuoti
respekto tashku taip -1000 lygiant su RR
Kurios neparduosi (RR jau ne pirma sav. pardavinejama be rezultatu…) ta ir pasiliksi, viskas zaprasta…
jei turi kelias laisvas dienas su RR iki UA palėkt tai lik prie volvo
perekupu klasikine saviuspakoistva …ai…neparsiduoda,reikia reiskias sau pasilikt…bliamba,visi kas tik yra pavazineje su RR,visi sako,kad
bet pirkt niekas neskuba
Jei Vilno, tai su RR ryte per A liniją gazoji, su volvo rūkai ir m vieną klausai tyliai ramiai, o kokie respekto taškų privalumai Klp tai čia atstovas atsakyti gali tik
kam tau tas tankas?butum koks medziotojas ar siaip gamtos fanas tai dar dar o dabbar…
nepardavinėju to RR dabar jau… tarp savų, arba pas mane liks. Bet kaip sau prisibijau kaštų visų, tai vat pasiūlymas į tokią Volvo įdomus pasidarė pasikeist
o tai RR pardavimui pirkai?
rimts asskicker’i - su Saab dar nė karto nekilo keblumų dėl pravažumo, tai tas RR tik dėl imidžo tik ir belieka. O kada toks nevaliūcha ir srėbikas, tai iš vis nestov man ant jo… Va T5 ir valit, ir maloniai vairuojasi, ir naujas, ir t.t. Bet iš kitos pusės - nuvertėjimas, vietos stoka, dalių kainos… daugiau gal ir nesugalvoju minusų
Nusipirkau tikro riešutų sviesto, o jis pasirodo nesaldus.
tas RR lyg jau senokai pardavinejamas, ar ne koki metai?
nu man rodos kad tanko eksplotacija ir neka pygesne…
RR’ui su tokia rida nėr kam gest bet KASKO šian primečiau netu - 3500Lt
Be jo bišk pavojus paskui
Volvuks tas vien dėl to, kad su draugeliu apsikeist ain. Aplamai tai 159 norėč
grazus ixas
i miska…nebent miskas, sereikiskiu parkas vilniuje…i vingio parka jau nelabai