Pasikeitem sliures…
tiesa, uzia daug stipriau nei ziemines…Galbut tam uzimui itakos turejo tai, kad praejusiu sezona vazinejau su 1,7 a pripustom padangom?
Visai nieko sitos. Su 2.0l automatu teko pasivazinet. Nu tai visai lyg ir nieko.
lygiai tiek pat itakos turejo tai, kad pernai nepadejai mociutei obuoliu nuskint.
tuomet bandau suprasti vasariniu padangu uzimo priezasti…Lyg ir tylesnes turetu buti uz zimines…
neta puse gal uzsimovei
nuo padangu priklauso O ir siaip gi ziemines minkstesnes.Daugiau mesos.
kad būna protektorius toks tai ir ūžia
padangos vasarines Yokohama ES100 - testuose lyg ir neblogai su triuksmu pasirode…
As noriu nauju ratu…
As irgi uzsidejau vasarines, tai palyginus su zieminem, vasarines uzia ziauriai…
TAi prastos padangos…
nebegerkit
Arturiukas: ka reiskia prastos? Brandas, modelis, nusidevejimas? Siek tiek erzina vaziuojant > 110 km/h greiciu nuolatinis uzimas…Praeitais metais jau banziau guolius kaltinti, taciau meistrai patikino, kad jie geri. Uzdejus ziemines padangas meistru zodziai pasitvirtino…
vasarines platesnes…? R tokspats…? man tai pasijaute kai nuo R16 i R18 perejau… bet labiau erzina matyt blogesni keliai
Ziemines: R15/65/195 Vasarines: R17/45/225
Pas mane irgi vasarines garsiau veikia.
sukietejus guma ir uzia, kas cia dar neaisku? …pas mane irgi vasarine uze, teko parduoti, nors padangos geros ir protektorius beveik naujas buvo…