pasikeisti pavarde ir pamatyti Amerika...

pasikeisti pavarde ir pamatyti Amerika…

turiu tokia padruske, babe 45, baba jagadka apiatCha chaMirkt ismintinga motera,seimomis nedraugaujame, bet visada mielai susibegame pasipletkintCha cha taigi, per eiline pasisidelavka isejo is kalbos, kad ji man eme porinti, jog moteris turi pasikeisti pavarde ir pamatyti Amerika…na, del Amerikos viskas aisku, reikia pamatyti, kad gyvenimas nera jau ten toks rozem klotas, kad LT irgi gerai, bet del pavardes taip i nesupratauNekaltas klausiu, tai kodel jau taip butina…ji sako, pasikeisi pamatysi…nu to, pavardes pasikeitusios babces, parykit, kame jau ten tas gazas su diedo pavardeCha chaCha cha mazum svetimi labiau limpa, kai pamato ieneCha cha cia man vienas poryjo, kad su tekejusiom maziau problemu, abu vienija du tikslai: gerai pasipasi ir, kad nieks nesuzinotuCha chaCha chaCha cha

Netekejusiai 45 m moteriai dabar gaut viza i JAV - tas pats kaip pamatyt savo ausis be veidrodzio Cha cha
gal del to ir nori keist Nekaltas

O kodel nepasikeitus tos pavardes? Ypac jei gimei kokio Kiausinio seimoje…
As dabar esu -iene, nors ir issiskyrusi, taip kad man butu ne pirmas kartas pavarde keisti. Jei atsirastu koks aukstas melynakis blondinas Liežuvis , o jei dar pavarde jo visai nieko butu…

nu tai kas cia do per dielas, pavarde ir amerike, niek nesuprantu, tai jei tapsiu iene ar kas jau ti amerikej supras kad zenota boba esu, kazkas ce giliau pakavota…

Nu man rods kad Amerikej ta -iene taj tikraj visiem do feni Ne alia prashant vizos ju ambasadoj Lietuvoj tai kazhkodeltais privalumas Taip Nekaltas
Tipo litovco vyro neishkeistum i kokitais amerikanca… Juokiasi

taigi Amerike ir pavarde tarpusavy nesusije siuo atvejuNekaltas tai vos ne is tos serijos, kad vyras turi pastatyti nama, padirboti sunu ir pasodinti mediCha chaNekaltas Ops, tai sauni motera, turinti visai nieko dieda ir du zavius sunusMirkt

sakau kad cia kazkas giliau slypi… Cha cha Cha cha Cha cha
ai nzn, kiton rankon … paemus Cha cha pagalvoju, kokio krieno man ta amerike, jei turiu ce troba, parka ir sunu Nekaltas

o motera turi pasigimdyti dukra, prisiteisti nama ir nukirsti mediCha cha

Nu tadu as kazka ne taip supratau Šypsena

Gerai o nukirsti medi, reishkia: istatyti dieduj ragusCha chaCha chaCha cha

prabylo gyvenimiska patirtis…Nekaltas

…arba žentą Mirkt

I vobščie, dzin mumi tų "jagodkų apiat" svaiguliai LiežuvisCha cha - mano kviatkas žiedą sudėjo TūsasŠypsena po kokių metų pertraukos MyliuTūsas… A jau mislyjau, kad šakutės visiems laikams bus.

Patiko Gerai Taip Juokiasi

nu lygis Blogai

nesupratau, kieno cia kam lygis nepatinka, medziu kirteju ar pavardziu keitejuCha chaCha chaNekaltas
vienzo, esme ta, kad be Koves ir Stikles as ats. i savo vaprosika negausiu, rag statytojos, blyn…nzn kaip jumi , ponickos, alia as tai, visuomet, kai megindavau istatyti diedui ragus, insistatydavau pati sauCha chaNekaltas nzn, mazum cia gyvenimo patirties raikCha chaNekaltas a gyvent draugiskai nelabai vazmozna,a?

Jooo, ALYVUK, musėt i Tamistai nie sudba Nekaltas…, kad raguota vaikštinėji.Nekaltas… Ale nebijok - viskas sustvarkys i pamatysi šviesą tunelio gale TaipNekaltas

boze, rooki, jau seniai nebevaikstineju, bo praejo tas noras statyti kitiemsNekaltas o tu vis su ta sviesa mano tunelio gale neapsispakajini, ne apie tai as dabar…tau, diedui, to nesuprast i nezinot, bo tavo pavardes galune ne -iene- Cha chaCha chaLiežuvis

Jei nepatinka, kad malioniai Liežuvis, blin, i kultūravai insiterpiau in Jūsų tok šou, etik mat, tai taip i sakyk PiktasKanda… A tai pradeda čia "tu ne motera…, tavo pavardė ne tokia…, tau nesuprast…" Nekaltas… Tai aišku, kur jau ty mumi su Jumi… lygiuotis LiežuvisNekaltasCha cha