pasikeisti pavarde ir pamatyti Amerika…
turiu tokia padruske, babe 45, baba jagadka apiat ismintinga motera,seimomis nedraugaujame, bet visada mielai susibegame pasipletkint
taigi, per eiline pasisidelavka isejo is kalbos, kad ji man eme porinti, jog moteris turi pasikeisti pavarde ir pamatyti Amerika…na, del Amerikos viskas aisku, reikia pamatyti, kad gyvenimas nera jau ten toks rozem klotas, kad LT irgi gerai, bet del pavardes taip i nesupratau
klausiu, tai kodel jau taip butina…ji sako, pasikeisi pamatysi…nu to, pavardes pasikeitusios babces, parykit, kame jau ten tas gazas su diedo pavarde
mazum svetimi labiau limpa, kai pamato iene
cia man vienas poryjo, kad su tekejusiom maziau problemu, abu vienija du tikslai: gerai pasipasi ir, kad nieks nesuzinotu
Netekejusiai 45 m moteriai dabar gaut viza i JAV - tas pats kaip pamatyt savo ausis be veidrodzio
gal del to ir nori keist
O kodel nepasikeitus tos pavardes? Ypac jei gimei kokio Kiausinio seimoje…
As dabar esu -iene, nors ir issiskyrusi, taip kad man butu ne pirmas kartas pavarde keisti. Jei atsirastu koks aukstas melynakis blondinas , o jei dar pavarde jo visai nieko butu…
nu tai kas cia do per dielas, pavarde ir amerike, niek nesuprantu, tai jei tapsiu iene ar kas jau ti amerikej supras kad zenota boba esu, kazkas ce giliau pakavota…
Nu man rods kad Amerikej ta -iene taj tikraj visiem do feni alia prashant vizos ju ambasadoj Lietuvoj tai kazhkodeltais privalumas
Tipo litovco vyro neishkeistum i kokitais amerikanca…
taigi Amerike ir pavarde tarpusavy nesusije siuo atveju tai vos ne is tos serijos, kad vyras turi pastatyti nama, padirboti sunu ir pasodinti medi
Ops, tai sauni motera, turinti visai nieko dieda ir du zavius sunus
sakau kad cia kazkas giliau slypi…
ai nzn, kiton rankon … paemus pagalvoju, kokio krieno man ta amerike, jei turiu ce troba, parka ir sunu
o motera turi pasigimdyti dukra, prisiteisti nama ir nukirsti medi
Nu tadu as kazka ne taip supratau
o nukirsti medi, reishkia: istatyti dieduj ragus
prabylo gyvenimiska patirtis…
…arba žentą …
I vobščie, dzin mumi tų "jagodkų apiat" svaiguliai - mano kviatkas žiedą sudėjo
po kokių metų pertraukos
… A jau mislyjau, kad šakutės visiems laikams bus.
Patiko
nu lygis
nesupratau, kieno cia kam lygis nepatinka, medziu kirteju ar pavardziu keiteju
vienzo, esme ta, kad be Koves ir Stikles as ats. i savo vaprosika negausiu, rag statytojos, blyn…nzn kaip jumi , ponickos, alia as tai, visuomet, kai megindavau istatyti diedui ragus, insistatydavau pati sau nzn, mazum cia gyvenimo patirties raik
a gyvent draugiskai nelabai vazmozna,a?
Jooo, ALYVUK, musėt i Tamistai nie sudba …, kad raguota vaikštinėji.
… Ale nebijok - viskas sustvarkys i pamatysi šviesą tunelio gale
…
rookis rašė:
Jooo, ALYVUK, musėt i Tamistai nie sudba…, kad raguota vaikštinėji.
… Ale nebijok - viskas sustvarkys i pamatysi šviesą tunelio gale
…
boze, rooki, jau seniai nebevaikstineju, bo praejo tas noras statyti kitiems o tu vis su ta sviesa mano tunelio gale neapsispakajini, ne apie tai as dabar…tau, diedui, to nesuprast i nezinot, bo tavo pavardes galune ne -iene-
Jei nepatinka, kad malioniai , blin, i kultūravai insiterpiau in Jūsų tok šou, etik mat, tai taip i sakyk
… A tai pradeda čia "tu ne motera…, tavo pavardė ne tokia…, tau nesuprast…"
… Tai aišku, kur jau ty mumi su Jumi… lygiuotis
…