Pasiilgot?

Pasiilgot?

pasiislgot manes? Cha chakur galima nusipirkt nerzaveikiniu vamzdziu lenktu 90laipsniu ir vidinis kad butu 40mm Mirkt

Ne Juokiasi

Priekini langa irgi reikejo uzpurkst juodai is balioneliaus Gerai

o kas atsiliepe Cha cha kas pasmane uzpurksta is balionelio?

Lentpos,ratai,ir pati masina Gerai Sudmaliauju,neimk i sirdi Cha cha

lenpos nepurkstos, kryziukai stovi, kur gaut nirzaveikos? isiurbimo kolika darysiuos Apkabinimaskineticmotorsport.com/products/C2_MK4_24V_VR6_QUICKFLO W_INT AKE_MANIFOLD-1026-0.htmltoki pirkt gan brangu Cha cha

U_B maciau passato ieskai, keiciam tavo E38 i maniski leda Girtas

tevuk,cia tu rimtai? Cha cha Foto turi? Cha cha parasyk konkreciau info kaip kas

salonas imageshack.us/photo/my-images/84/salonz.jpg/

Ne nukujE Ne

tevuk,esu mates as sita skelbimuose,gali mestelt visa skelbima? Nes dbr nepamenu kuris cia tiksliai… Sedynes matosi panesiotos,nors siaip pats vidus man patinka

nera jos skelbimuos, nebent senas likes Šypsena siaip TA pries savaite praeita be trukumu, dar pats papizdavojau kad neturi prie ko prikibti Šypsena

Remigi,tvarkingos pas mane sedynes Mirkt

tevuk,sita foto kur tu imetei tikrai esu mates skelbimuose ir visai nesenai… Parodyk daugiau foto. Siaip tai as keisciau,i protinga varianta Mirkt

siandien ryte perverciau skelbimus, tai B5 81kw nemaciau ka pirkti iki 10000lt.

Radau,sitas? auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/volkswagen-passa t/id-1904832

jeigu cia tas pats tas man jis krito i aki iskart,isore atpoliruota jibitutet,traukia aki…

Remigis™ dekuj Alus

taip tas pats, tik tas skelbimas jau kelios savaites neisimtas. O dar su lievais prancuziskais nr kiek atvazinejau Šypsena