Pasiilgot?
Kai taip karsta… norisi tos ziemos… kuri pas mus tikrai gera buvo praitais metais…
nelabai
Galėtų visada vasara būt.
feee R15 + tris kart padidejusios kuro sanaudos + nedavaziavimas iki namu + sniego kasimas… nenorim ziemos
uztat ziemos vaziavimo malonumai, ziemiskos sventes… nauji metai, mano gimtadienis…
sumazejusiu pensininku ant kelio… jokiu motociklu… ereliu su kibirais…
Naujus metus galima ir be sniego švęst
Pažiūrėsiu kai ateinančia žiema džiaugsiesi savo ML.
tai kokio *pimp…*o sedit toj lietuvoj… emigruokit i ispanija… ten silta gera ir ramu siap neaisku ar ji dar turesiu… bet kodel nesidziaugti ML’u ziema??
Cyborg> Europa nedomina
žiema
o kas domina? afrika?
JAV
tai kokios problemos? nesuprantu ko zmones verziassi i tuos uzsienius… plauti indus, dirbti stroikes ir pan… ?? aisku yra ir normaliu variantu bet manau kad statistiskai max 20% emigrantu dirba padoru darba.
Cyborg> Duok green cardą ir išvarau pirmu reisu Bet kadangi neduosi, tai bandysiu lošt toliau.
na o bet tačiau visgi tie juodadarbiai gyvena užsienyje dažniausiai geriau, nei litvoje jau gerai stovintys vidutiniai žmogai
xz mano draugelis gryzo is tos pacios JAV… dar ir zmona ten susirado ir atsiveze… dirbo pradzioj levus juodus darbus, po to nedidelen statybu bendrovej buvo statybu vadovas… su savininku tusindavosi ri pan… uzdibdavo tirkai normaliai… baige ten mokslus jis dar papildomai… ir po 3 ar4 metu gryzo cie i lietuva ir sake nx tuos status… zmones tupi ri t.t. robis> ka reiskia geriau? tavo akim?
jav ir mano planuose
kiekvienam savo, bet perspektyvos geresnės tikrai ne šioje ašarų pakalnėje …
Tai žmonės ir po 15-20 metų iš štatų gryžta, man tai mažu mažiausiai keista.