Pasigamink maisto
Bandziau viena ish situ receptu zinokit neblogi
Ziurek neuzsikask
Gerai sakai reikia pasigaminti. Tuj pasiimsiu duonos ir kumpio ir pakasiu
Ejlinej pietus: kiauliena geraj sudauzom! Apibarstom baltajs and rudajs pipirajs, druskeles, cesnakines drusk, kt speciju pvz priesk stejkuj. Pastovi kazkiek, isplaki kiausini, isvolioji mesa, poto miltuose ar dziuvesiuose. Kepam (ilgai nekepu patinka puzale). Tax… Toleus bulveles kose arba free zeuria silpnybe jauciu kroketam! Toliau garnyras nuo pomidoru, agurku su svog laiskais su grietine ar aliejum, zirnelej su majonezu ar marinuoti agurkeliai. Skanaus.
KAS PER SLYKSTYNES
Ivule ish pradziu paragauk poto sakyk o gal visa menese ir valgysi tuos sumustinius
o sitas receptas tai yra tikrai
!!!Karta paragauji ir menesi neturi jokiu problemu-valgyt nesinori
tai per kiek laiko man reikes ishbandyt visus situs recepstus
as tai imu juodos duonos, tepu kiaules tauku, ant virsaus metu lasiniu ir viska pagardinu keliais saukstais aliejaus… beje, toks sumustinis labai tinka prie grietines…
[quote]
atsringa rašė:
kada pavaisinsi?
Isabellė rašė:
Sumustinius valgau tik su ikrais arba lasisair tau siulau tokiu prisigamint
Aga, karočia su novorišais nebendraujam
Isabellė rašė:
Sumustinius valgau tik su ikrais arba lasisair tau siulau tokiu prisigamint
Isabelle!Tai tu tikra panele(ponia???)isrankuole!gal veikiau gurmane…tai su ikra pasidaryciau,bet del lasisos nee…nors kartais galima…bet ji labai riebi,slidineja man burnyteje,kaip ciuozykluoje
Sumustinius valgau tik su ikrais arba lasisa ir tau siulau tokiu prisigamint
O jei rimtai,tai jus cia visi sumustiniai,sumustiniai,o as kazko karsto noreciaulabai…vis pietu normaliu nepavalgau…padarykit man ka nors prasau su vistiena ir ryziais…bet tik kad nebutu cesnaku,salieru ir cukinijos
kitka kaip nors nukrapstysiu…
Ai nekalbėkit apie maistą nes aš kaip visada alkanas
[quote]
cinkas rašė:
cia labai panasu i: padariau is to ka radau saldytuve
vos ne kecupas su pienu
… man skanu- kitiems who cares, del skonio nesigynciju…
ledvarnis rašė:
Sumushtinis a la Ledvarnis:
Sunkiausia dalis ishkrapshtyti ish virtuves pakampiu suzhiedejusios duonos gabaliukus. Toliau shaldytuve intensyviai ieshkome sviesto… Neradus, tenka pirshtu braukyti po riebaluotas leksthes, kurios specialiai
paliktos neplautosir susikaupusia mase itrinti i rasta duona. Ant virshaus dedame likusias sosisku skureles, agurko uodegyte bei viska
papuoshiame lapu, kuris neatsargiai iskrido pro virtuves langa. Dar galima pabandyti ishspausti pernykschio kechupo, bet dazhniausiai tai pavyksta tik supjauchius plasmasini indeli…
Skanaus
atsringa rašė:
pora riekeliu batono, aptepame trupuciuku sviesto (margarino), ir uztepame sutarkuotu obuoliu su cukrumi mase… ir i karsta orkaite… kad butu dar skaniau toius sumustinukus galima pries kepant paskanint papuosian gerai isplaktais su cukrum kiausinio balymais… tikri nykstukai- sumustinukai…
cia labai panasu i: padariau is to ka radau saldytuve vos ne kecupas su pienu
Sumushtinis a la Ledvarnis:
Sunkiausia dalis ishkrapshtyti ish virtuves pakampiu suzhiedejusios duonos gabaliukus. Toliau shaldytuve intensyviai ieshkome sviesto… Neradus, tenka pirshtu braukyti po riebaluotas leksthes, kurios specialiai
paliktos neplautos ir susikaupusia mase itrinti i rasta duona. Ant virshaus dedame likusias sosisku skureles, agurko uodegyte bei viska
papuoshiame lapu, kuris neatsargiai iskrido pro virtuves langa . Dar galima pabandyti ishspausti pernykschio kechupo, bet dazhniausiai tai pavyksta tik supjauchius plasmasini indeli…
Skanaus