Pasigamink maisto

Pasigamink maisto

Bandziau viena ish situ receptu zinokit neblogi Liežuvis

Ziurek neuzsikask JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Gerai sakai reikia pasigaminti. Tuj pasiimsiu duonos ir kumpio ir pakasiu Cha cha

Ejlinej pietus: kiauliena geraj sudauzom! Apibarstom baltajs and rudajs pipirajs, druskeles, cesnakines drusk, kt speciju pvz priesk stejkuj. Pastovi kazkiek, isplaki kiausini, isvolioji mesa, poto miltuose ar dziuvesiuose. Kepam (ilgai nekepu patinka puzale). Tax… Toleus bulveles kose arba free zeuria silpnybe jauciu kroketam! Toliau garnyras nuo pomidoru, agurku su svog laiskais su grietine ar aliejum, zirnelej su majonezu ar marinuoti agurkeliai. Skanaus.

KAS PER SLYKSTYNES
!!!!!!!!!VeeeTaipŠypsena

Ivule ish pradziu paragauk poto sakyk Šypsena o gal visa menese ir valgysi tuos sumustinius Šypsena

o sitas receptas tai yra tikrai

Gerai!!!Karta paragauji ir menesi neturi jokiu problemu-valgyt nesinoriŠypsena

tai per kiek laiko man reikes ishbandyt visus situs recepstus ŠypsenaApakęs

as tai imu juodos duonos, tepu kiaules tauku, ant virsaus metu lasiniu ir viska pagardinu keliais saukstais aliejaus… beje, toks sumustinis labai tinka prie grietines…Cha cha

[quote]
atsringa rašė:

kada pavaisinsi?

Aga, karočia su novorišais nebendraujam Liežuvis

Isabelle!Tai tu tikra panele(ponia???)isrankuole!gal veikiau gurmane…tai su ikra pasidaryciau,bet del lasisos nee…nors kartais galima…bet ji labai riebi,slidineja man burnyteje,kaip ciuozykluojeLaimingas

Sumustinius valgau tik su ikrais arba lasisaFlirtas ir tau siulau tokiu prisigamintNiam niam

O jei rimtai,tai jus cia visi sumustiniai,sumustiniai,o as kazko karsto noreciauLiūdnaslabai…vis pietu normaliu nepavalgau…padarykit man ka nors prasau su vistiena ir ryziais…bet tik kad nebutu cesnaku,salieru ir cukinijosŠypsenakitka kaip nors nukrapstysiu…Nekaltas

Ai nekalbėkit apie maistą nes aš kaip visada alkanas Kanda Nežinau

[quote]
cinkas rašė:

Juokiasi… man skanu- kitiems who cares, del skonio nesigynciju…

GeraiJuokiasi

cia labai panasu i: padariau is to ka radau saldytuve Cha cha vos ne kecupas su pienu Cha cha

Sumushtinis a la Ledvarnis:
Sunkiausia dalis ishkrapshtyti ish virtuves pakampiu suzhiedejusios duonos gabaliukus. Toliau shaldytuve intensyviai ieshkome sviesto… Neradus, tenka pirshtu braukyti po riebaluotas leksthes, kurios specialiai
paliktos neplautos Taip ir susikaupusia mase itrinti i rasta duona. Ant virshaus dedame likusias sosisku skureles, agurko uodegyte bei viska
papuoshiame lapu, kuris neatsargiai iskrido pro virtuves langa Gerai. Dar galima pabandyti ishspausti pernykschio kechupo, bet dazhniausiai tai pavyksta tik supjauchius plasmasini indeli… Kanda

Skanaus Niam niam

Cha chaCha chaCha cha