Pasidalinkime patirtimi apie Vilniaus Antakalnio vaiku poliklinikos pediatres.

Pasidalinkime patirtimi apie Vilniaus Antakalnio vaiku poliklinikos pediatres.

Nu supratau morala. Tada paklausiu kitaip: gal kas vedat savo vaikus pas Zemaitaitiene?

Žemaitienės nežinau, bet aš pati labai patenkinta Asta Mačiene. Tik paskutiniu metu labai kišt pradėjo homeopatinius vaistus kurie nemažai kainuoja. Bet pliusas, kad antibiotiku nepuola skirt.

Homeopatiniai vaistai, jei jau neduos naudos, tai žalos irgi nepadarys. Laimingas
Mes irgi turėtume persirašyti į Antakalnio polikliniką (persikraustėm), bet tikriausiai liksiu ankstesnėje - Senamiesčio. Ten dirba tikrai puiki pediatrė Gema Galvydytė - reto šiltumo žmogus Gerai, dar pakankamai jauna ir apsišvietusi, beje, ji praktikuojasi ir homeopatinėje srityje. Manau, jau geriau papildomą pusvalandį sugaišti kelionei iki poliklinikos (nors mes ten būnam itin retai…), bet turėti TOKIĄ pediatrę.
Va, kiek reklamos pavariau…Drovus Mirkt

Pas Zvinakeviciute kadais vaiksciojom. Siuncia kur nori ir kur nenori Cha cha Ne, rimtai, nors puse zodzio uzsimeni ar jai paciai kokia mintis kyla, tai issyk issiuncia pas specus ir tyrimus pasidaryt ir t.t. Ar ne per daug, cia jau kitas klausimas.

Bet ji… hm… griezta. As pas ja esu verkus Taip Mama budama.

Mes Antakalnio vaiku poliklinikoje, ne pas ta ivardintaja. Ir matyt del to nesiskundziam.
Pediatres pavardes del etiniu sumetimu neminesiu, nes visi cia pas ja tuoj suleks ir kada mano vaikams reikes pagalbos nebeprisikviesiuŠpyga

Ot koks savanaudis Ignoruoju Mirkt

Martynuk, taigi jai tik reklama padarysi. Pvz yra tokia Jureviciene, tai jai kuo daugiau vaiku, tuo geriau, nes mamoms jin patinka-ir uz papildomus vizitus ima babkes-

navy, ir iš jo paties pradės imti Kietas

O tai kad čia tavoji pediatrė tyrimams nesiuntinėja, kai vaikas blogai jaučiasi, ar šiaip nesiuntinėja?

Pavartyk sveikas.lt puslapi ir rasi atsiliepimu apie gydytojus.

Manau, kad jei visai nepasitiki gydytoju, verta pasikonsultuoti su kitu. Tik nereikia jam destyti apie pirmaji… Jei kitas gydytojas atrodo labiau kvalifikuotas - keisk gydytoja.

Linkejimai Labas