Atkreipiau demesi, kad sis forumas ypatingai sterilus. Taigi noriu inesti virusa.
Gyvenimas verda apie Lietuvos izymybes - apie juos kuriamos legendos, pasakos ir viskas ka galima ismastyti daugiau. Taigi pasidalinkime savo pletkais: realiais - nerealiais. Man, pavyzdziui labai idomi tokia staigi krivicku santuoka, televiziju bandymas isspausti is visu realybes sou dalyviu kazkokios intrigos ir t.t. Sakoma, kad kai nieko idomaus nevyksta tavo gyvenima, tu ziuri i kitu. O kodel gi ne?
staigi krivicku santuoka aptarta buvo
Ir pletku nera ne del to, kad sterilus forumas, bet del to, kad savas gyvenimas idomesnis, (aisku, ir kitu bangieciu, nei kazkokiu zvaigzdziu, kur nezinai nei kur, nei kas, nei kodel. Ir apskritai, kodel mane turi dominti kazkokios fifackos gyvenimas?
Pas mane darbe yra toks vienas - pasaku kurejas apie aplinkinius - ypac apie tuos, kurie su juo nenori bendrauti.
O ankstesniam darbe - kur buvo grynai vyriskas kolektyvas - tai pletkai buvo labai labai paplite - net negaleciau pagalvoti su tuo nesusidurusi, kad vyrai - baisesni pletkininkai uz bobas - ne moteris, o butent - bobas - bet teko tuo isitikinti - .
ke ce apie tuos krivickus pletkyt? na, praeina kristupas kartais su savo dviem sabakom pro mano langus… nu tegu sau ir eina su savo dviem sabakom, bala jo nemate.