Pasek merginai pasaka ir ji bus tavo!!! klausimas: ar merginoms pakabinti reikia melo?!

Pasek merginai pasaka ir ji bus tavo!!! klausimas: ar merginoms pakabinti reikia melo?!

savo nuomone isvardinkite kuo mes skirtingi ir kuo panasus?!
taip pat ko vieni is kitu tikimes ir ka gaunam (ar ko negaunam)?

merginom kabink makaronus ir jom bus gerai (bet tik nesakyk tiesos) vakar tai padariau tai likau blogiausias visoje zemeje vien del to kad pasakiau tiesa i akis…
ar tai tiesa merginos?! ar taip tik man atrodo, kad jus tokios esat?!

merginos turi didesne krutine uz vaikinusCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha

tada vaikinai turi… Šypsena o mergios ne Cha cha

Siaip tai labai daug kuo skiriasi.
Paziurekime viena mastymas: kartais baxurai tikrai negali suprasti merginu veiksmu, o pasiteisinimas buna tradicinis: norejau padaryti kuo geriau.
Manau kad stereotipiskai visiskai skirtingi pomegiai, polinkiai norai ir veiksmai.

yra koks pasakymas merginos myli ausimis o vaikinai akimis! kuo toliau tuo labiau tuo isitikinu… merginom kabink makaronus ir jom bus gerai (bet tik nesakyk tiesos) vakar tai padariau tai likau blogiausias visoje zemeje vien del to kad pasakiau tiesa i akis…
ar tai tiesa merginos?! ar taip tik man atrodo, kad jus tokios esat?!

Siaip tai labai teisingai pastebejai, kad kartais labai labai netinka pasakyti merginai teisybe, nes jos kartais nesupranta ka tuo noreta padaryti, parodyti ir t.t.

o jau kaip juokinga tai pz

is anksto atsiprasau merginu, bet jus nesivadovaujate protu o tik jausmais!!! pasek man pasaka ir as busiu tavo ! ! !

nu nesakyk ne visoms…
Kartais pasekes pasaka gali labai labai nudegti…
Manau kad zmones skirtingi, bet siaip tai gana daznas dalykas (makaronu kabinimas), nors as tai dazniausiai sakau tiesa…

geriau karti tiesa nei saldus melas…gal.bet nevisada…tik ish mylimo zmogaus galiu priimti tiesa tokia kokia yra nepalikdama jo durniaus vietoj.kvaila?gal but …bet kaip jau kazkuris saket mes vadovaujemes jausmais.ir del to kartais nudegamCha cha

tai vadovaukites savo jausmais ir nudeginekit tik nedeginkit kartu ir vaikinu, vien del to kad jie tiesiai sviesiai pasako ka galvoja apie tave, savo jausmus tau, apsirengima tavo elgesi ir t.t.
ir vien del teisybes pasakymo mum tenka didziausius jusu psichikosBaisu priepolius iskesti!!! kas cia iper tvarka!?

jau kalbant apie jausmus jokiu psichikos priepoliu neturi but…na bent man nebunaCha cha…kalbant apie isvaizda apranga ir panasiai tie priepoliai tikrai kyla…
bet klausyk,jei tu merginai pasakai kad jos apranga tau nepatinka tai nieko gero nelauk…jei panicka labai patinka tai ir stengiasi ja girt…na man su tokiais vaikinais kurie viska reztu tiesiai i akis dar neteko susidurt…blogiausiu atveju tai pasakyk taktiskai o ne va sitaip
-zinai man tas tavo sijonas visai nepatinka…
arba-man nepatinka tavo elgesys/rukymas/gerimas/ir pan
ble oi supykciau isteriju gal nekelciau bet jei manyje kas nepatinka tai tegul eina po velniu.

Šypsena manau klysti! pasakas ir reik moketi sekti!
pasiziuri i pana, suzinai kuo ji domisi, ka verti, ko nemegsta (zinoma jei sita informacija gali gaut) ir ji tavo…

as nieko neturiu pries merginas, bet jau tokios jos yra…
mokslininkai nustate kad pas moteris smegenu 100g maziau nei pas vyra ir is vis apsidairykite ir paziurekite ka sukure moterys… NIEKO SVARBAUS!!!
sorry merginos bet tokia mano nuomone

as pasakiau savo nuomone, kas man patika o kas ne arba ko noreciau o ko ne… as jei neliepiau daryti ta ir ta, rengtis taip ir taip…
bent jau savo nuomone galiu tureti?!

[/quote]

apsidairykite ir paziurekite ka sukure moterys… NIEKO SVARBAUS!!!

[/quote]

uztai kiek visko sukurta del musu ir tik mums…visi zymus muzikai dailininkai rasytojai kure ikvepti MOTERS…
o moteris nesukure nieko tik todel kad visais laikais gyveno vyru priepaudoje toks buvo visuomenes isitikinimas-moteris prie puodu…laimei visa tai jau praeityje bet cia jau kita tema

Krc, jei tau reikia merginos vienam vakarui tai taip, bet jei manai kad visa gyvenima gali apgaudineti mergina, sekti jai pasakas tai labai jau klysti...

apsidairykite ir paziurekite ka sukure moterys… NIEKO SVARBAUS!!!

[/quote]

uztai kiek visko sukurta del musu ir tik mums…visi zymus muzikai dailininkai rasytojai kure ikvepti MOTERS…
o moteris nesukure nieko tik todel kad visais laikais gyveno vyru priepaudoje toks buvo visuomenes isitikinimas-moteris prie puodu…laimei visa tai jau praeityje bet cia jau kita tema

[/quote]

Šypsena tik sito ir laukiau…
sakai moterys visad gyveno vyry priespaudoje?! o kaip manai kodel jos taip dare?! nes jom tai buvo gerai!
jos sedejo mamuose ir augino vaikus, laukdamos kol vyrai atnes maisto, malku lauzui… ir dabar taip yra tik kitokiu pavidalu (anksiau ieskodavo stiprau ir galingo vyro o dabar turtingo)
seis laikais turek $ ir tau duos, tokio dalyko kaip meiles nera o jei ir yra tai tik labai ratas atvejis…

-taip as su situ sutinku, be jusu gyventi butu tikrai labai liudna, nes jus ismanot savo darba ir suprantat savo buties ir priginties esme, o svarbiausia mokat tuo naudotis.

mokslininkai nustate kad pas moteris smegenu 100g maziau nei pas vyra ir is vis apsidairykite ir paziurekite ka sukure moterys… NIEKO SVARBAUS!!!

[/quote]

vat pasakuysiu ads atu, kad moteris sukure rentgeno spindulius! susilauzysi koja, vat tada ir ivertinsi moters prota, kai tau sugipsuos TA koja, kuri luzo! vat! niekada neteik, kad kazkas mera nieko padares, nes gali apsikvailinti… (neisizejsk, ce tik patarimas)

as tai visada vaikonams sakau, ka apie juos galvoju, kas man patinka ir kas ne. to laukiu ir is ju. aisku, malonu, kai tiesa kas nors siek tiek pagrazina, bet jeigu suzinau, kad ka nors ryskiai pamelavo… tada tai gero nelauk. as nesimusiu, bet kokias dvi minutes busiu labai isizejdus ir netikesiu nei vienu zodziu!

nepaneigsi kad moterims tai buvo gerai…bet ne visoms buvo tokiu kovojanciu asmenybiu…ir vis gi dabar viskas keiciasi dabar moterys nebenori sedeti namuose ir prie puodu ju nenulaikysiCha cha o kalbant apie pinigingo vyro verte .jis lygus niekam.
as materealiste,bet dabar man pinigai nesvarbu…dabar man svarbu myleti buti mylimai…bet ateityje teketi noreciau uz turtingo vyro…paradoxalu…bet taip yra…kovociau uz savo o gal but uz savo vaiku turtinga ateiti o ne rinkiausi meile