Pasaulio gyvūnų problemos
Man irgi labai užgula širdį kai pamatau per teliką kaip miršta gyvūnai,o dar labiau sugraudina kaip rodo slaptai nufilmuotus kadrus kaip kokie brakuonieriai sumedžioja dramblį ir šale motinos guli bejėgis drambliukas kurio ateitis baigsis dar net neprasidėjusi
Ir visdėlto juk reikia gyventi toliau.Galbūt kadanors sugebėsim visi gyventi taikiai,gal…
Ši nauja tema yra skirta tam,kad čia užėja jūs galėtumėte padiskutuoti apie nykstančius ar naikinamus pasaulio gyvūnus.Tik čia galėsite išsipasakoti ką jūs pamatėte,skaitėte ar išgirdote apie nuskriaustus gyvūnus,kaip pandas,tigrus… ir t.t.Na galbūt kadanors į šias diskusijas kasnors atkreips dėmesį ir imsis ką nors pakeisti
Nieko jau nepakeisi,daug pasauliniu organizaciju kovoja su brakonieriais,bet vis tiek niekas nieksu nesustabdo.
O aš tai siūlyčiau baigti pilstyti iš tuščio į kiaurą.
Nu joooo jaigu jau ir jaunimas net auga be vilties,tai galiu tiesiai šviesiai pasakyti: Gyvūnai gyvena be ateities Nu vot,tarkim kad pasaulyje neliko laukinių gyvūnų,o tik kates ir šūnys.Kas tada butų,o aš jums ir pasakysiu:Mes prie to vis artėjam ir artėjam.Taigi čia yra mūsų-jaunimo pareiga ko nors grieptis.Beja jūs čia sakote,kad čia niekas neatkreips jokio dėmesio,kad tipo beviltiška:
JŪS KLYSTATE.Pasaulyje egzistuoja daugybė saitų kaip wwf-Wild world fond.Į visus ten parašytus staipsnius yra kreipiamas didžiulis dėmesys,tai kodėl čia kadanos nebus atkreiptas a…Jaigu jūs nors truputėli būtumėte parigiangesni tai…tai…tai gal būt kasnors,nesakau kad šendien ar rytoj,bet kadanors kasnors bėgius per kuriuos važiuoja mūsų naikinantis gyvenimas,pasuks gyvūnų naudai.
Tu geriau čia n.e.p.i.z.d.i.e.l.i.n.k tuščiai, kaip žinia tuo niekuo gyvūnams nepadėsi. Geriau eitum ir veiktum jei toks kovotojas už pasaulio gyvūnų gerbūvį(tipo). O tas globalines problemas ir be tavęs visi žino, supranta esamą padėtį ir tikrai nėra viskas taip beviltiška, nes kova vyksta ir tuo užsiima profesionalai.
Sakau dar kartą: eikit ir kovokit o tai žliumbti susėdus prie kompų yra labai patogu…
Žinai man labai gaila kad bangoje nėra tokio peveikslėlio su fak*o,nes tikrai tau tokį įdėčiau Na šiek tiek nukrypome nuo temos,bet buvo verta.Taiva jaigu aš būčiau pilnametis tai tikėk mano žodžiu: AŠ IMČIAUS KO NORS,AR NORS TESIOG PRISIDĖČIAU PRIE KOKIOSNORS ORGANIZACIJOS,o ne sedėčiau prie kompo ir galvočiau kokį žaidimą žaisti šendien.Atsipeikėkit čia jums tikra realybė.Ten kažkur,nesakau kad čia lietuvoje,bet kažkur Afrikoje ar Pietų Amerikoje žūva daugybė gyvūnų.Pusė jų būna tesiog sušaudomi,kiti tesiog miršta,nes jų pažymėtos teritorijos yra suniokojamos ir gyvūnas neberanda savo sumažejusioje teritorijoje maisto,kurio jam reikia taip pat kaip ir mums.KLAUSYMAS: Ar jūs kadanors matėte turgų kuriame yra pardavinėjami gyvūnų kaliai? Na tikėkimės,kad matėte,nes po kokių 40 metų ten galėsite pamatyti ne tigro, ar liuto kailį,o katės ar šuns (jūsų augintinių) kailius,nes visiems gyvūnams (laukiniams) išsaudžius liks tik viena išeitis,brakuoneriauti naminių gyvūnėlių kailiuku.Taigi reikia imtis realių veiksmų,kad visą tai ką aš dabar pasakiau liktų tik fantazija,o ne be įšimties artėjanti realybė.
Teisingai tu cia manai Mentos reikia ko nors imtis,nes as nelabai noriu savo suns kaili paaukoti Tik vat gaila kad as irgi dar nepilnametis
teks dar truputi paluketi,iki tol kol galesiu prisideti prie kokiosnors gyvunu organizacijos
Na seip taj maciaw dawg ivairiawsiu gyvunu visi labaj grazus…Per telika ziuriu ir man labaj gaila tu grazuoliu roziniu flamingu…As bejega bet labaj noreciaw kad ju liga tajp neplistu jie tokie sawnus ir grazus pawksciai o dabar kaip…
Jo man irgi jų labai labai gaila,bet dar labiau man gaila ir ima nervaz dėl baltųjų tigrų,kurių jau labai mažai liko,nes gamtoje jiems labai sunku išgyventi dėl naikinamų miškų ir dėl jų labai brangaus kailio,o nervaz ima dėl to,kad beveik niekas jais nesirūpina ir tik keli zoologijos sodai megina jų populiaciją padidinti,nors jie ir labai sunkiai dauginasi
Tu baltuju tigru visada labai mazai buvo,ir kazi ar kada koks laukineje gamtoje savo visa amzeli nugyveno.Cia zmonems tokie mutantai labai patiko,tai priveise ju.O dabar nezino kur kist,i gamta tokio nepaleisi,numirs gi is bado
jo…
Kaa jo ka jo… Uz tai kad jus kaip tik turetumete sakyti kad nee…,o ne jo…
man tokie zmones nepraina
Teisingai as irgi sakau taip pat as uz…
visi kas cia rekaujat ir pykstat: ar patys kada nors, be niurzgejimo ir kitu kaltinimo, esat ka nors padare…?
Vat ir būvau Sumūšiau vieną iš klasės ir visi buvo labai petenkinti
Be komentarų…
Kuo tai susije su gyvunais? Kas cia gero? Kodel tuo taip dziaugiesi? Nekenciu tokiu zmoniu
Na juk žmogus prašė pvz. tai aš jam jį ir daviau.Vat ir viskas.Beja aš visai nesidžiaugiu,o tik įvairiau pateikiau pvz.
Nu gerai truputėli nukrypome nuo temos,o dabar pakalbėkime apie mūsų mylimus gyvūnus.Man net graudu pasidaro kai kalba eina apie pandas,nes joms tai įtin nesiseka.Karočia visi gyvūnai kūrių pavadinimas yra su žodžiu ,panda’’ nyksta,pvz.: Pati panda jau baigia išnykti paskiau mažoji panda,naikinama dėl savo ryškiai raudono kailio,pandinė pelė,dėl įrengtų kelių ir dėl to kad yra labai riebi ir lėta ji miršta greitkelyje keliaudama su savo jaunikliais-(iu) į kitą,saugiasnę vietą.Taigi šioms rūšims išnykimas beveik neišvengiamas.Na nebent kasnors pradės užsiiminėti jų veisimusi ir globa