Pasakos

Pasakos

Megstu paskaityti ir po to mintimis paklaidzioti po tyrus, kur nera problemu Šypsena
Flirtas
O jei rimtai tai pasakos, man labai patinka, viena megstamiausi7 buvo, Nykstukas Nosis,
Bet nemegau Mazojo Muko, nezinau kodel bet ji man atrode nuobodi, o i esme per daug nesigilinau …

kazkodel atejus sventems…sumaniau paskaityti kiek seniau pirkta pasaku knygele…jaukiai susirangiau supamoje kedeje, apsigaubiau vilnoniu uztiesalu ir ksaiciau prietemoje…buvo taip jauku ir gera…skaiciau Vytauto V. landsbergio ir Sigutes Ach pasaka " Arklio Dominyko meile"…Gerai…ramiai ir smagiai skaitesi ir nemanau, kad tai kazkas blogo ir dabar paskaityti pasakas, nes tai paprastas zvilgnis i sudetingus dalykus, ko manau, siomis dienomis daugeliuui [ as ne isimtis] truksta…Angelas

Kažkada skaitydavau pasakas, bet nelabai patiko man… dažnai jos atrodydavo kvailokos ir per daug netikroviškos.

neskaitau pasakų. tik močiutė kažkada pasakojo, bet db jų jau nebėr mano gyvenime. gal kai savo vaikus auginsiu prisiskaitysiu Cha cha Nekaltas

vaikystej kakziap pasakos manes nedomino…o dbr tai paskaitau karts nuo karto…pvz, H.K.Andersena pasiskaitineju…liuks rasytojosGerai

Mėgstu pasakasGeraiŽvaigždė
Dar neseniai skaičiau Mergaitę su degtukais.Nuostabi pasakaGerai

aš labai tiesiog LABAI dievinu pasakas. animacinių filmų turiu arti dešimties. Disnėjaus animacija man taip patinka… skaityti pasakas taip pat mėgst, tačiau, dabar joms neturiu laiko…

paskaos yra geris! ypac vytauto v. landsbrgio. jos su tokia gilia mintim ir skirtos toli grazu netik vaikam. uoj suagusieji kiek daug galetu is ju pasimokyti! ir taip zavu kad vaikam nuo vaikystes diegiama pacios svarbiausos vertybes,galvoju jei visi vaikai augtu su jo pasakom uzaugtu stebuklinga karta! tikrai rekomenduoju paskaityt. ir seip psakos naudingos,jose daznai buna labai daug iminties…