Pas suni galvoje atsirado guziukas
Sveiki, pas mano suni atsirado zirnio dydzio guziukas galvoje, jis neskausmingas ir kolkas neauga, gal kas zinot nuo ko ir kas tai galetu but? Zinau, kad gali but auglys
pirmadieni pas daktara eisim, bet gal kam teko isjusu susidurti, ar pas jusu augintini buvo atsirade kazkas panasaus?
Ji koli veisles ir jai jau 14 ar 15 metu( pametem skaiciu)
http://www.banga.lt/admlt/2club.club_f_reviews/161.70044.187…-=(13741
78285 cia ji
Dekui is anksto
Mano vokietis turėjo guzą ant pakaušio. Pasirodo tai buvo aukštyn kojom apsivertęs plauko svogūnėlis. Plaukas augdavo po oda, o ne į paviršių. Būdavo tas gūzas kas kelis mėnėsiu susprogdavo ir puliukai ištekėdavo.
Dėl ramios galvos jį išsioperavom. Dabar viskas čiki
Vistiek greitai vesk pas veterinarą,nors ten nieko rimto ir nebūtų
bet pas ja jis kietas ten tikrai ne pulinukas ar kazkas panasaus
tai pirmadieni ir leksiu o iki to ner kaip nuvest
Tai aš ir nesakau, kad ji tokią pat probelmą turi
Be to ir mūsų turėtas gūziukas buvo kietas, nevandeningas.
gal karpa? mačiau pas keletą šunų
o gal tas guziukas buvo,o gal tik dfabar pastebejai
Dazhnai shunys susitrenkia ir "ishdygsta" guzas. Dazhniausiai nieko daryt tokiais atvejais nereikia - savaime praeina. Bet uzhtrunka ilgokai…
Pas sena shuni gali ir atsirasti taip vadinamas reibalinis navikas.(rus. "zhirovik" ) Kiek zhinau, su jo nieko nereikia daryti, jis nepraeina, bet ir ne skausmingas.
duok die kad ten nieko rimto, o anksciau jo ten tikrai nebuvo nes toj vietoj dazniausiai glostau, o kaip neramu dabar o gal zinot kiek panasiai tyrimai gali kainuot?
P.s. Guziukas atsiranda po oda, ir jei pajudint, "vaikshto" kartu su oda.
o siaubas
Neisivaizduoju, kokie chia gali buti tyrimai Zhinau, kad kraujo kainuoja ~50 lt.
Gal ne taip paaishkinau, nes ishtikruju nieko baisaus nera. Turejau omeny, kad jis "nepritvirtintas" prie raumenu, o greichiau prie odos.
Taigi pirmiausiai veterinaras turi apžiūrėt, ir kainuos kaip standartinė apžiūra. O tada jau pasakys, ar kokios biopsijos reikia, ar ko.
Daiva D. rašė:
Taigi pirmiausiai veterinaras turi apžiūrėt, ir kainuos kaip standartinė apžiūra. O tada jau pasakys, ar kokios biopsijos reikia, ar ko.
Paaishkinkit , prashom, kas yra biopsija. Oh uzh man ta medecina
Biopsija - kai paima audinio mėginį ir ištiria, ar nėra vėžio.
Daiva D. rašė:
Biopsija - kai paima audinio mėginį ir ištiria, ar nėra vėžio.
Achiu.