pas mane c: diske buvo xp install, perkeliau i kita kataloga, bet vistiek autoplay yra.
pas mane c: diske buvo xp install, perkeliau i kita kataloga, bet vistiek autoplay yra, kaip auto play panaikinti? kaip nuimti icona install
c diske XP…?
AutoPlay?
hmm kazkas idomaus…
trink faijliuka AUTORUN.INF cia aftoplajus… nors siaip nieko nisupratau
gerai paaiskinsiu kitaip… matai norejau isirasyti xp, idejau visa cd i c:, ne i koki kataloga, o tiesiog i tuscia diska, isimeciau 98, o is 98 windows isimeciau xp, naudodamas ta c: installa
na ir prisizaijdei
oi budu visokiausiu yra… MyKamputer - desini klavisa pelytes ant tavo hdd ir tenais ka mes matome… turbut AutoPlay? oki’z darome open arba eplore ir viskas , triname faijliuka autorun.inf ir viskas…
bet kaip taip galima padaryti…
baisus liezuvis
Aishku kad ne del to, bet turbut ir net nezhinojai kai kuriu faktu apie auskarus liezhuvyje
BBQ jau maciau… bet aciu veriausi ne del to!
jezaw jezaw…
pazhiurekit i fotke kitur idejau gal daeis [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/290 776-=(1078138578](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/290776-=(1078138578)
O kazka matau…hm…auskariuka
niu idomu…
BBQ nzn kame saknys bet nerodo ir vsio!
{ji} ai nzn man taip ivere
ko tajp gilaii tas auskaras … mano taj archiau galiuko
…
Idechiau chia bet netinka iki 18
pabandyk refreshint pora kartu, arba kashka ne taip darai nes man rodo
BBQ nzn kodel bet man nerodo tos fotkes
undinele reikejo mamai parodyt nuotrauka kur linka parashiau ir pasakyt kad nuo senu laiku auskarus i liezhuvis verdavos dauguma del oralinio sexo malonumo ir dar kad gydytjai nepataria auskaru vertis i liezhuvi del to kad didele galimybe uzhsikresti LPL. Idomu mamos kokia reakcija butu
jwrga manes mama vis klausinejo kam as ji isiveriau… as taip pat tik del saves nes man tai buvo idomu ir neisbandyta!