pas mane c: diske buvo xp install, perkeliau i kita kataloga, bet vistiek autoplay yra.

pas mane c: diske buvo xp install, perkeliau i kita kataloga, bet vistiek autoplay yra.

pas mane c: diske buvo xp install, perkeliau i kita kataloga, bet vistiek autoplay yra, kaip auto play panaikinti? kaip nuimti icona install Liūdna

c diske XP…?
AutoPlay?
hmm kazkas idomaus… Šypsena

trink faijliuka AUTORUN.INF cia aftoplajus… nors siaip nieko nisupratau Cha cha

gerai paaiskinsiu kitaip… matai norejau isirasyti xp, idejau visa cd i c:, ne i koki kataloga, o tiesiog i tuscia diska, isimeciau 98, o is 98 windows isimeciau xp, naudodamas ta c: installa

na ir prisizaijdei Cha cha

oi budu visokiausiu yra… MyKamputer - desini klavisa pelytes ant tavo hdd ir tenais ka mes matome… turbut AutoPlay? oki’z darome open arba eplore ir viskas , triname faijliuka autorun.inf ir viskas…

bet kaip taip galima padaryti… Aš nekaltas

Cha cha

baisus liezuvis Cha cha

Aishku kad ne del to, bet turbut ir net nezhinojai kai kuriu faktu apie auskarus liezhuvyje Laimingas

BBQ jau maciau… bet aciu Baisu veriausi ne del to!

jezaw jezaw…

pazhiurekit i fotke kitur idejau gal daeis Šypsena[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/290 776-=(1078138578](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/290776-=(1078138578)

O kazka matau…hm…auskariuka !!! Liežuvis niu idomu… Šypsena Drovus

BBQ nzn kame saknys bet nerodo ir vsio! Nekaltas

{ji} ai nzn man taip ivere Tūsas

ko tajp gilaii tas auskaras Nekaltas … mano taj archiau galiuko Girtas

Idechiau chia bet netinka iki 18 Šypsena

Laimingas

pabandyk refreshint pora kartu, arba kashka ne taip darai nes man rodo

BBQ nzn kodel bet man nerodo tos fotkes Ne

undinele reikejo mamai parodyt nuotrauka kur linka parashiau ir pasakyt kad nuo senu laiku auskarus i liezhuvis verdavos dauguma del oralinio sexo malonumo ir dar kad gydytjai nepataria auskaru vertis i liezhuvi del to kad didele galimybe uzhsikresti LPL. Idomu mamos kokia reakcija butu

jwrga manes mama vis klausinejo kam as ji isiveriau… as taip pat tik del saves nes man tai buvo idomu ir neisbandyta!