parsidave svaja…
o tiksliau?
Stebejau sita aukciona… tokia isivaizduoju savo ur… paskutinis modelis, baltas perlas ir stovis atitinkantis… aisku, kaina galetu but mazesne, bet taip jau yra- geras, tikras daiktas savo kaina laiko… cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=14012484 7039&inde xURL=2#ebayphotohosting …gal kada nors…
o kokia jos kaina?
jagu daba neiperki tai kada nors manau isvis sansu mazeja. o kaip reikalai su tuo projektu kur kazkada sakei apie q? jau gal metei is galvos?
minusas baranka ne toje vietoje. siaip,kai nelabbai besidominciam tai nustebino,kad metai 1990. ar as kaip prancuzu klb inovas neteip issiverciau
kaina yr linke… svarbu noret… sansu visad yra… donors stovi… nelabai kas nori apsiimt tokio virinimo…
droo2, viskas teisingai, pagaminta 1990
droo2> metai sakai? gal tada pasakyk, kas per auto cia? sitos leidosi iki 91 geguzes… a baranka ner minusas, nes anos gimusios kairiavaires ir perkeliant i desine, padarytas vos ne invalidinis valdymas… kaip nx delat persidarytu
o is vokieciu ar swiss tokia gaut uz prieinama kaina isvis nerealu… sumos buna stabiliai virs 20kg eziu…
bet is galvos dar neismetei minties pervirint dugna?
ne… bet jei siai dienai kas parnestu babkes ant stalo- ismesciau
ka nori pasakyt ubagss? tu plia baig pusinet…sakau,kad kaip nesidominciam ubagem,tai kazkodel maniau,kad jos ejo iki 86-87m…kas dar neaiskiai buvo cituota? modelis?..durns ar narkotiku priryjes
ubage urke. su kuria net kazkelintais metais,pasityciojo ralio cempionate moteriske uz vairo,nugaledama visokius prancuziskus lauzus
siaip…jei rinkciausi tokio stiliaus senienas,tai butu dilema…ar urke ar m3 chuligana
dr, urke tai nlb ubage
honda-ne kibiras bmw e30-ne chuliganke audi 100-ne sylke audi80-ne bulke plia,kalbinYkas atsirado
droo2 pasidomek daugiau istorija … 88 buvo baigta paprastu typ88 kupu gamyba (maniske paskutinio mod)… urQ sis, paskutinis ‘RR’ modelis isejo tik 89… o m3 e30, lancios, pugai ir kiti, pustu sparnu styla kopino nuo urQ… seniena, sakai
tokia ‘seniena’ labai daugeliui ‘naujienu’ sluostytu nosi, nekalbant apie pati vairavimo malonuma, stovejima ant kelio, nepakartojama charakteri, dvasia… jei to nebutu- nebutu ir kainos tokios anu per amzius
kaip esu minejes,istorija susieta su sitais agregatais nelabai domina,taip pat,kaip ir tave nedomina apie civicus ar daewoo kas del senienos: tai dabar vel blogas esu
,kad ja pavadinau “seniena” o ne Audi ,ar aristokratu? dvasia: M3 neturi dvasios? urke uzsitarnavo gera varda ir meile ralyje,eMke DTM. kas kam,man labiau prie dusios emke… del nosiu sluostymo nieko niekados ir nesakiau,kad ji nesluostytu,visgi tai urke…negalvok,kad neskiriu ju nuo ubages…
droo2, kazkokis tu keistas paskutiniu metu… gal ten ant saules miesto nato kariai kokius cheminius/radiacinius bandymus atlieka? Is pradziu Qrmis kazkaip
byyskiu taip, daba tu…
kokius cia ‘blogus’ ant saves izvelgi mano rastliavoj- vyysks ore, kiekvienam savo gi nu
kam ta m3 kisi? Nori- imk, bet bijau, kad geriau paimsi 06m hyundai Getz ir laimingas lakiosi, kaip kad pats sakei pora metu
o su m3 e30 esu uz vairo vaziaves
niekada ant situ nevariau ir pats noreciau matyt tokia pas savy tarp Liau
jusu ziniai,pats ir barstau tuos elemnetus ant miesto is nato lektuvu 06m hundaju pasiulyk savo draugeliui rafinuotui ar kam kitam
bet,kas jau pries audi,tai iskarto irzliava prasideda is tavo puses…
pats megau ir megstu kaikuriuos audi modelius,bet plia…kam taip garbinat juos tai bbz…nors manau,kai suketes maumeniukas,tai ir sita yda praeis
bijau, kad pas many tik minksteja maumenius kazkaip
esu vyresnis uz Tamsta beveik metais, bet kaip pradejau svaigt apie sita nuo 7m (dar net pats nesuprasdamas kas tai ir kuom valgoma) taip iki siol… Nereik manes gal tapatint su musu jaunimu, kurie puola bushavot, vos tik kas pries Liau- tokiu labai daug maciau, dauguma seniai baige jaunatviskus svaigimus apie shirpotrebines Liau ir laimingai gyvena seimynine rutina…
Taip ir is cia esanciu daugumos ‘audistu’ po keleriu metu liks tik viens kits… Idomus issireiskimas ‘garbinat’
As meldziuos jai, 20.15 atvares i garaza kiekviena diena
, o bulkei vardu 1.6d 21.45
a kiba ne tavo mintys apie bileko naujesnio padrozima keleta metu ir pakeitima kitu?
Nori pasakyt, kad musu Raflis nera ir tavo drougs?
raflis nebebendrauja su manim plia…bandau ana kazkaip izeist,kad vel pradetu bajaruot,bet matyt kazkas isaiskino situacija
na su tavim tada viskas aisku,reikejo is anksto paaiskint apie amziu,poziuri ir nemeile eilinem bulkem,nes plia cia tokiu tai nx,nors su siupeliu kask…rafliai niekaip neirodysi,kad audi simtS nera pasaulio asis,kad tas 2,8i sunkus nevykelis motoras,o jam jis vaidenasi,kad amziaus stebuklas… del padrozimo masinu: siaip,jei nebutu kitu prioritetu,kaip siuo metu sodyboje baseino statyba,tai masintu mane projektelis kaipo 323 kokiu 79m,baltas perliukas su baltu salonu
…bet…prie sito projektelio reikia dyydelio garazo,kurio neturiu…o kasdieniam naudojimui man gaila tokias masinas trinti.,todel ir naudojuosi 2-3m sistema