Parodykite savo jausmus.
Paauglystėje mano tėvas mane mokė (red.Erodės), kad reikia stengtis neparodyti savo jausmų .
Bet kuo toliau, tuo labiau man nesinori gudrauti, vaidinti. Nežinau,gal tai kvaila? Bet gyvenimas toks trumpas,kodėl mums lengviau nutylėti, pasakyti ką nors neigiamo negu būti nuosirdžiu?
Ar būnate atviri ir nesivaržote parodyti savo jausmus? Nebūtinai tai turi būti zodziai…
sunku zinoma… ypac seimoje… bet stengiuosi kiek galiu siltus ir nelabai jausmus parodyti
Savo vyrui parodau Daugiau nelabai yra kam
Dazniausiai nukenciu del to, kad tuos jausmus rodau, nes … kitaip nemoku
Tiek teigiamus tiek neigiamus
O as nemegstu savo jausmu rodyti. Kazkaip tokia mintis kirba "juk niekam neidomu". O be to, jei tai neigiami jausmai, dazniausiai buna problemu del to rodymo
Anksčiau nerodydavau jausmų, dabar taip. Tapau labai emocionali. Tiesa, vyrui mano jausmai labai patinka išreiškiami praktiškai.
yra
Parodyk nors vieną, kam verta
jausmus tai visi vienaip ir kitaip parodo. Tik gal klausimas - kaip?
"kalba žmogui duota tam, kad nuslėptų jo mintis"
jausmus aplinkiniams rodau, bet dažniausiai ne tuos, kuriuos jaučiu
taip paprasčiau gyventi
neapsimetineju nei bangoj ,nei namuose.Esu atvira,nors ne viska sakau kas guli ant sirdies.Susilaikymas dorybe
devynis kartus atmatuok desimta kirpk.Geriau neigiamu emociju neskubeti reiksti,kad netektu gailetis.O kartais butina.Kas imtymiau ar labiau is dusios to juk bet kam ir nesakai,otik tiems kuriais manai gali pasitiketi.Nereikia slepti jausmu manau.
adidas01 rašė:
Meluoti nereikia.Bet atsilapojęs irgi nevaikščiosi.Paprasčiausiai į ją labai greitai prispjaus.
Sutinku,taip paprasčiau gyventi,saugiau,bet ar tai tikras gyvenimas.Gyvenimas savyje?Anksciau ar veliau jausmus turi išleisti,atlaišvinti ir jeigu darai tai retai jie gali nevaldomai išsiveržti kaip ugnikalnis.
Taip bet nekiekvienam š… reikia atsiverti.Juk nenori būti jausmų šiūkšlių dėže.
adidas01 rašė:
Labai geras klausimas,Adidai Parodyti teigiamus jausmus jau atrodo ismokau.Tai kazkokios malonios smulkmenos,megiamas patiekalas,svelnus prisilietimas,buckis…Bet neigiami jausmai dazniausiai kaupesi,kaupesi,kol pratruksta…Man dar reikia mokintis juos valdyti
netasofi rašė:
Taip bet nekiekvienam š… reikia atsiverti.Juk nenori būti jausmų šiūkšlių dėže.
Beabejo ne kiekvienam,bet savo mylimam ir artymam zmogui reiketu.Nutylejimas tik padidina nesupratima,nesusisnekejima.
visada ir viska,ka jauti,kuo tiki,reikia pasakyti bei parodyti cia ir dabar…nes kito karto gali nebebuti…
Jei yra jausmas, tai jis kam nors skirtas, jam ir parodai…tik klausimas kiek, ar tiek, kiek jauti, ar kiek nori parodyti…
dopas rašė:
Jei yra jausmas, tai jis kam nors skirtas, jam ir parodai…tik klausimas kiek, ar tiek, kiek jauti, ar kiek nori parodyti…
Tiek,kek nori.Bet dazniausiai parodai maziau,bet gerai,kad parodai.
Viltute,Geshtaltas