parkavimo ipatumai
netilpo
dzips
kam nr uztusavai tegul pasigrozi visi
tai per tokius zioplius ir truksta vietos
99%
megos aikstelej ne viena kart esu maciusiu, taip pastatytu auto
kad bordiurai lievai padaryti
Lietuviska kasdienybe
Jei neklystu, tai ir Golf ir Astra stovi apzerge linijas, ne vien ta balta ant bortelio…
nieko blogo nematau, nemanau, kad kalta mazda
Jo… Kasdienybe tai jau tikrai. To orangen: man kazkodel atrodo, kad . Argumentas:
jei nepataiko graziai prisiparkuot, tai dazniausiai (pabreziu ne visada, bet dazniausiai) netingi pasitaisyt, o vat
, tai jau ne lygis. To trulikas: gal gali papasakot kuom levai? as tai nieko levo tame nematau ir, manau, kad toks bortelis man nesukeltu jokiu problemu.
niekas cia nekaltas. “parkuotoju” visas komplektas. pikciau buna kai kns akropolyje mirksi laisva vieta,o nuvaziavus matai skersus stovincius. cia uzfiksuotas tik idomesnis mazdos vairuotojo (-ojos) parkavimo sprendimas. arba cia suo reinkornavosi i mazda
nezinau kas cia blogo, a jum trukdo kad ant borto pasistate? patys gal tuos bortus dejot prie priekybos centro, kad jum gaila jeigu jis susideves? daznai ant bordiuro statau, tai visa masina, tai viena tai du ratus, ir bbd ant tu kurie cia kelia bangas
grazi astra
Čiauškute, sorry, bet be jokio nusistatymo tik pamenu nepasitaisančias. Bet taip akivaizdžiai klišai pastačius ir vis tiek, susirenka savo rankinukus visus ir varo į parduotuvę, nors mašina per 2 vietas…
Na tai nieko pasitaiko svarbiausia kad parkuojant kitu masinu nesiekia
ar kai jau reikia issiparkuot sugryzus prie automobilio
mazdos vairuotojas/a pasirinko racionalu sprendima nes kiti nesugebejo normaliai pastatyt auto… nk cia blogo
to wialniaz: vien siandien maciau 2 , kurios nepataikiusios pasitaise. p.s. realiai manau, kad visi turetumem pasitaisyt.
Kad cia golfas kaltas, ne mazda, aisku, as su savo masina tikrai taip nelaipiociau, geriau paieskociau kitops vietos