Parkacija
Ne dalyvio trejetukas?
Ne dalyvio
Bet parkacija vistiek bent 69 lvl. Dar juoda buvo tokia pat. Atsiranda ju gan nemažai.
Qwatre kada bus straipsnis?
Apsimok kabriką pasiimti pasivažinėti po kalnus ir pajūrį? Nebūn labai karšta?
Suprasciau, kad Rafis rasinetu, kiekviena karta pamates raudona 3, ar ne dalyvio, bet kad kybargas?!
Kybargs, turiu tokį pardavimui juodą su 28k.km rida, performance versija, neregistruotas, dar gautum dotaciją €2500
As taip galvoju atvare numete skersa kad sonu nenudauzytu. Atvare skoda ir pastate ant gaidzio… as pats taip daznai parkuoju, nes tik pastatyk tiesiai ir jau randi dar viena pliumpa Buna numetu skersa bet butinai kazkas tures priepat pristumti, princupai matai…
Yra net pilnas Full self driving package
Mixed, čia panašiau, kad atvarė ir priekiu kitaip nesugebėjo prisiparkuot. Jei jau dėl nudaužymų būtų pastatyta skersai, užimtų daugiau vietos, o ne kaip dabar.
Robi - tokia nepaklausi prekė?
darėnas, kad skelbimuose dar net nebuvo, tai negaliu atsakyti
Darens, kai suzinosi kaina-suprasi kodel
Dar gal isgelbetu, kad be garso vaziuoja, kaip nors ta trauka iskentes
O tai pala, kyborgas kartais neturi teslos? Juk buvo sakęs, kad kai atsiras kažkuris modelis, iškart ims. Lyg model 3. Ar čia ne jis taip kalbėjo?
jaučiu androidas net nesėdėjęs tesloje ar klystu? teko testuotis S, 3 ir X. Tai 3 tikrai toks kibirėlis, trūksta ir garso izolaicijos trasoje, kietas ant R20, bet aišku mieste tikrai geras daiktas, o X labai maloniai rieda
S visai pats norėčiau sau
Nu ta kaina, kai visi dabar litais aptekę…
X už savo pinigus man visiškai nepasirodė varkė
aš kelis pirkęs esu X, tai abu labai juokingom kainom vienas pasistatytas už juokingą sumą 19’ 100 batkė, kitą kotletą rodžiau ir bus pigus. Realiai žiūrint visos teslos brangios ir nėra masėms pas mus prienamos
sikseris youtubei bandei ar gyvai?