Parkacija

Parkacija

Ne dalyvio trejetukas?

Ne dalyvio Šypsena

Bet parkacija vistiek bent 69 lvl. JuokiasiDar juoda buvo tokia pat. Atsiranda ju gan nemažai. GeraiQwatre kada bus straipsnis?

Apsimok kabriką pasiimti pasivažinėti po kalnus ir pajūrį? Nebūn labai karšta?

Suprasciau, kad Rafis rasinetu, kiekviena karta pamates raudona 3, ar ne dalyvio, bet kad kybargas?! Šypsena

Kybargs, turiu tokį pardavimui juodą su 28k.km rida, performance versija, neregistruotas, dar gautum dotaciją €2500

As taip galvoju atvare numete skersa kad sonu nenudauzytu. Atvare skoda ir pastate ant gaidzio… as pats taip daznai parkuoju, nes tik pastatyk tiesiai ir jau randi dar viena pliumpa PiktasBuna numetu skersa bet butinai kazkas tures priepat pristumti, princupai matai…

Yra net pilnas Full self driving package Laimingas

Mixed, čia panašiau, kad atvarė ir priekiu kitaip nesugebėjo prisiparkuot. Jei jau dėl nudaužymų būtų pastatyta skersai, užimtų daugiau vietos, o ne kaip dabar.

Robi - tokia nepaklausi prekė? Cha cha

darėnas, kad skelbimuose dar net nebuvo, tai negaliu atsakyti

Darens, kai suzinosi kaina-suprasi kodel Mirkt

Dar gal isgelbetu, kad be garso vaziuoja, kaip nors ta trauka iskentes Cha cha

O tai pala, kyborgas kartais neturi teslos? Juk buvo sakęs, kad kai atsiras kažkuris modelis, iškart ims. Lyg model 3. Ar čia ne jis taip kalbėjo? Cha cha

jaučiu androidas net nesėdėjęs tesloje Cha cha ar klystu? teko testuotis S, 3 ir X. Tai 3 tikrai toks kibirėlis, trūksta ir garso izolaicijos trasoje, kietas ant R20, bet aišku mieste tikrai geras daiktas, o X labai maloniai rieda Gerai S visai pats norėčiau sau

Nu ta kaina, kai visi dabar litais aptekę… Cha cha

X už savo pinigus man visiškai nepasirodė varkė

aš kelis pirkęs esu X, tai abu labai juokingom kainom Cha cha vienas pasistatytas už juokingą sumą 19’ 100 batkė, kitą kotletą rodžiau ir bus pigus. Realiai žiūrint visos teslos brangios ir nėra masėms pas mus prienamos Ne

sikseris youtubei bandei ar gyvai?