Pareikskime uzuojauta Patriccijai
Vakar Kauno klinikose mirė Patriccijos Tėvelis. Pragyventas ilgas, prasmingas gyvenimas… Bet, kad ir koks jis bebutu - jis turi pabaiga…
Begalinis liudesys iseinanciajam, nepakeliamas skausmas islydintiems Bet likusieji turime su tuo apsiprasti, turime pakelti likimo smūgius…
Laikykis Aldona, laikas po truputi apgydys šią žaizdą. O Tavo Teveliui visi linkime Amžinosios Šviesos.
Dar kartą nuoširdžiai užjaučiu.Liūdna skirtis su artimiausiais.Laikykis,Patriccija
Drauge mano-uzjauciu
Nuoširdžiai užjaučiu. Stiprybės tau
Zinai,kad laikas isgydys skausma,bet paguodos zodis visad padeda tai sutrumpint bent kiek…Tau linkiu stiprybes.Uzuojauta.
uzuojauta…
atleiskit,jei isissoksiu su savo komentaraistik ar ji to noretu?kad cia jai visi viesai uzuojauta reikstu…juk zmogui sunku,kazin ar ji greitu metu cia uzsuks pasiskaityt ar jai kas parase uzuojauta…uzuojautos reik in real,o ne nete…bet…cia tik mano nuomone…asmeniskai as nenoreciau,kad man kas rasytu,juk tai tik dar ir dar karta primena ta skaudzia netekti
pardon jei isikisiu ten kur neturejau…
Tiesa ji dar ir Banana ania?Tai tada ir sesė buvo Netikėtoji ar kaip nickas,jai irgi užuojauta
Kaip ir benoretumem , bet viskam yra pradzia ir pabaiga…
Uzuojauta
Nuomoniu gali buti ivairiu, bet is savo prisiminimu galiu drasiai pasakyti kokie malonus yra tie zmones, kurie tokia sunkia valanda tave palaiko. Nemanau, kad uzuojauta gali skaudinti. O ir artimo netektis negaletu buti tapatinama su pinigines pametimu ar kazkuo panasaus - ka galima pasistengti greitai pamirsti
dėkoju…
Manęs uzuojauta skaudina.
Vieni išeina, kiti ateina…
O aš dar čia, todėl, kad kvepuoju,
ir bendrauju su gyvaisiais
Todėl, kad gy
v
e
n
u
Užjaučiau. Liūdna palydėti tėvus. Bet tikrai - gyvename mes, mūsų vaikai, kaip tęsinys…
uzuojauta
stiprybes
Užuojauta
uzuojauta laikykis
Uzjauciu