Parduodu
Kiek sauki?
Tl1000r 98 m. Power comander 2,dynojet purkstukai,two raicing brothers dudos,vairo demperis,geros bukles. Kaina 4200 eur. Veiksmas Kaune. Tel 861827506
ar tik nebusiu as biski pilotaves sita zvery
man irgi teko ach… Galiu tik pagirt!
grazus
smagus buvo, noreciau dar kadanors toki paturet, tik galetu but lengvesnis!
Ir pigesnis…
Viskas cia ciki, ir kaina, ir mocas.Uz aciu nieko nieks neduoda
All time baleto sokejui atrodo kad jis geriausias, bet…
Liskoo pasake ir be ginchu!
hehe… traktorius… man vienintelis minusas…
Jaegermeister, kad ne Tik viskam savas laikas. Buvo laikai kai Zyguliai 8 valde, paskui Golfai. Dabar gal Japan… Taip ir su TLR laikas daro savo. Kiekviena preke turi savo kaina!! P.s Geras sukimo momentas su trumpa deze ir didelem kuro sanaudom… o kad V2 ZJB!
nu jo… kuro sanaudos, cia argumentas afigiennas
, sakyciau, motui butu netgi esminis
is V2 pasirinkimu kaip ir mazoka, o V2 gerbeju yra… masinas palikim ramybeje. tai kame gi is tikruju sito moto minusai, kurie leidzia ji lengva ranka nurasyti?
Sorry, bet tokiu nera, kad lengva ranka nurasytum. Gal iki galo neisdirbtas, nerafinuotas, palyginus sunkokas ir tiek. Jei apie kuro sanaudas, tai pvz VTR jos didesnes. O Liskoo argumentus del trumpu shaibu tai nevisai suprantu. Man kazkaip atrodo, kad svarbiau ne shaibos ilgumas, o efektyviu sukiu diapazono platumas. Nemanau kad pas pvz 600cc riadke efektyvus diapazonas yra didesnis nei pas V2 1000cc, bijau kad priesingai. Beje Liskoo, siulau susitrumpint gsxr perdavima - bus more fun PS. kaina manau perlenkta kaip ten bebutu
Kaip 1000 cc. kuro sanaudos ore. 10 ltr.-100km.Na, o kaina daug kur perlenkta.
na mocas tai grzus ir neblogas ir garsas jo veza bet kaina neveza vapse
nu dabar argumentu “priesh” sarasa susidariau. ir gausiai ilga: 1. gaidys nes daug bapkiu
Manau, kad pokalbiai apie kuro sanaudos, nelabai aktualus, nes kuro sanaudos priklauso nuo desines rankos, kiek tu spausi tiek ir kuro sunaudos, va kaip