Parduodu
Parduodu Kasetini SONY XR-M510 4x50 lijijiniai 6 isejimai, valdo cd deze, stiklinis elektra valdomas skydelis, senas bet geras magas ne dauguma dabar kur kinu darbo, euro jungtis, mago su pultu kaina 80lt galutine, galima pirkt be distancinio kaina 60lt (nera lankelio) Kaunas 868424574 P.S sios nakties grobis
butum savaite anksciau pasiules
uzsitavorink i prieki kaina tikrai gera nete nk panasaus uz tokia nera
kad ne man reikejo,o magiu i prieki neprisitavorinsiu,nes kiek suprantu sekanti masina bus su gamykline audio
nusiema danktelis ar ne? paimciau mamai… nes maske ir pats turiu nenoriu det… langu gaila
dzo berods ne,nors kazkuris lyg nusimdavo,bet abejoju ar sitas
nu ir baisumas mago.
na man tai lis grazus nerezia akies susilieja su auto panele, ne dangtelis nenusiima
uz kasetnika 80lt
O uz kiek tu ji pardavinetum? Uz 50 Lt, tai jau geriau ismesciau is aukstai, arba padaliam …
as uz tiek kenwooda su cd ir spalvotu ekranu atiduoceu. rejke daliwei?;]
Tips, tas vadinamas kasetnikas groja melejona kart gheriau nei nauji jusu cd magai kur kainuoja iki 400lt naujas, o ka 80lt labai gera kaina, pultas visur nuo 40lt kainuoja magas ir gaunas 40lt imant komplekta, rask man radija vartoma gerai atrodancia uz tiek litu? be to kas nores susiras uz 80lt cd deze ir baldelins