parduodu R19

parduodu R19

Parduodu: RENAULT R19 1.8L, melynas perlamutras, magnetola, centrinis uzraktas, el. langai, kablys, gera bukle, tvarkingas salonas, niekad nemates duju, Lietuvoje pusantru metu, parduodamas, nes nupirktas kitas automobilis, o sitas tik vieta garaze uzima, visa laik lietuvoj laikytas tik garaze. Kaina 1200lt Kuris jamat? Klasta

duru spalva nepataikei renkantis Mirkt bet ispidarasintas kaip suns kiausiniai Cha cha

Kaina nebloga, bet masinele tai siurprizu rinkinys Valio

blia pasiulykit kas normalia zefira nuo 2002m. uz padoria kaina nes zmones pakvaiso kiek neskambinu visos arba jau parduotos arba tik vezamos o jau rezervuotos, kur ta krize kad taip aVtomasinas isperka?A? Užsispyręs

tevas zinau zafira zino vokieciuos… dizelis Nekaltas

nu tai dabar juk geriausias metas pirkti automobilius, perekupai tik verkia, kad pigiau parduoda negu perka ir toliau tralus tempia.

o jo pigiau parduoda, tegul nelenkia lazdu, pazystamas pries 2 metus kazkur pirko zafira uz 18k dabar analogiska ziuriu uz 16lt ir tai dar nerandu tokios kaip ten tai kur tas kainu kritimas?

kompresor, cia atspindys toks keistas gavosi, tikrai nedazyta Liežuvis Šypsena. duodat 1000lt ir issivarot is garazo Šypsena

Tai kad uz 16 jau galima 03-04 metu jau imt… Netikiu, kad pries pora metu buvo galima tokia paimt uz 18…

civicas> pavarges po visos dienos esu ir nelabai supratau ka norejai pasakyti tuo?

I_am_the_Stig > o tu patikek atveze ziema jam nuo tralo paeme ten dar su kazkokeis pribambasais, na parodyk tu man 04 metu uz 16k lt 2,0DTI tik ne balta ir ne raudona.

auto.plius.lt/skelbimas/lange/lengvieji-automobiliai/opel-zafir a/id-147636

ble, pasipila reikalavimai… tik ne balta, tik ne raudona, tik su ragais ant stogo, tik su lietais tekiniais ir kad magaryciu cisterna salerkos duotu.

dar pamirsau pasakyti, ne automata ir ne lietuviska, ir kad nors is foto atrodytu padoriai kad veltui nevazineti.

kompresor turiu galvoj kad durys tikrai nedazytos Liežuvis

I_am_the_Stig > tai tikriausia noriu nupirkti masina su kuria man butu patogu vaziuoti ir nenervintu manes spalvos kurios siai masinai man netinkancios atrodo, del lietu tai i ta nekreipiu demesio man svarbu kad automobilis normalus butu.

bbs cia ne krize, ir as kiek paskambinu - parduotos Juokiasi

mano manymu zafirai tik balta spalva Nekaltas

zinau kas toki hecbeka pardoda su uzvelta automatine greiciu deze Cha cha