Parduodu nauja siemens sx1 mobilu telefona (750lt) PARDUOTA

Parduodu nauja siemens sx1 mobilu telefona (750lt) PARDUOTA

Telefonas naujas su visais priedais (pakrovejas, ausines, usb-data kabelis, cd su programom). Yra garantija metam laiko. Uz aparata noriu 750Lt. Jei rasit kur pigiau - kaina nuleisiu Rasyti i privata arba tel. 867603434

Kiek reiktu damesti jei keisti y m55 pilnam komplekte ?

Is t2 Cha cha

ghmz tureciau litu chiuju is kart nupirkciau Šypsena dabar be $… leva Šypsena gal veliau jei nenupirks pasistengsiu kur nors litu gaut

Taip pigiai? Geras, kazko nesitiki…Toks telefas ir tik 750lt.

O ka noret del kainos ,kai tele2 paleido juos…

Pasirodo kad ne taip pigiai ŠypsenaMatyt vasara ir ne taip publika pinigais apteke… Uz 750 atiduodu

Kaip jo bukle? Šypsena

Gal domintu keitimas i sharp gx20 su pilna komplektacija?

Sybian yra symbian… Kodel tureciau save skriausti?.. Kaip uz toki telefona, 750 nera daug. Nokios alternatyva (6600) be 1000 nerasim.

Nu ziurekis kaip tau geriau,as dar biski damesciau…beje kokie pixeliai sx1 ekrano?

176 x 220 pixels Beje kiek siandien ziurejau tele2 atstovu pardavimo vietose (vilniuj), siu aparatu jau nera Liūdnas

kaune irgi nera gerai kad spejau viena paciupti Labas

Gali pakelti kaina, nes apskambinau visa Kauna, nera, ir neaisku ar bus…Primeciau, kad nusipirkes uz 389lt ir standartinis1 planu (15lt men, 18 men sutartis), plius 29 uz SIM kortele ir 18lt uz sutarties nutraukima, tureciau gera telefona uz 706lt, ir kiekviena menesi idejes Tele2 korta i sena Motorola galeciau prakalbeti po 23 minutes nemokamai Cha cha Geras dealas, saunuoliai tie, kas spejo…

Gal keistum i 3650 (pilna komplektacija,garantija) su mano priemoka??

Nereikia man kitu telefonu, o dar labiau Nokia. Man pinigu reikia ŠypsenaPS jau gal 5 telefonus siule pakeisti i si sx’a Šypsena

To abladz: Nesiparink. Siulo (tipo) N3650, naudota, pilnas komplektas. + priemoka. Labai paprasta aritmetika.Uz 400lt numesi ta nokia be vargo, savo neseniai uz 420 “susprogdinau”. Priemoka siuo atveju - 350lt. Ir viskas isspresta butu, bet tikriausiai tau nori damoketi tik 50-100lt.Tada shnipstas gaunasi Liūdnas.

Pardaviau uz 840 ŠypsenaAtsirado zmogus pagal alio reklama ir be atsikalbinejimu paeme. Zodziu - pasiseke.

geras Liežuvis