Parduodu gerą nuotaiką.NEBRANGIAI!

Parduodu gerą nuotaiką.NEBRANGIAI!

Šiandien man gera nuotaika ir labai daug jos susikaupė. Šypsena Nemokamai mėtyti nenoriu. Kietas Galiu negrangiai parduoti.Galit mokėti pavedimu arba USD, jei jie jums atrodo nepatikimi. Arba kečiu į Nokia 8310. Šypsena

gerai paimciau visai savaitei bet bijau kad tiek neturesi, kokia nuolaidike gal dar pritaikysi???Aš nekaltas

na padarysiu pavedima kai pervesi puse prekes…

siaip man reikia geros kokybes, nes artimiausiu metu tikriausiai glai smarkiai prireikti Nustebęs

Gerai parašyk adresą atsiūsiu pusę su fūra Apakęs . Ir kai sumokėsi - atsiūsiu kitą dalį. O.K. Mirkt

OK pirma partija siusk suo adresu Kaunas, Kuzmos g. 13 iki pareikalavimo

kai pristatys pervesu babkes ir pasakysiu kita adresiuka.
ziurek kad mentai uodegos neisektu, nenoriu bereikalingu problemu… Kietas

O ne NOKIA tiks? Cha cha

O koks? Žinai, turiu uzsakova, kuris moka grynais, reikia pagalvoti… Aš nekaltas

Brangioji, siūlai suvienyti verslą Cha cha Cha cha Cha cha. Aš manu būtų įmanoma, taptumėm geros nuotaikos monopolistais, o jau tada tai pelnas garantuotas Gerai Gerai Gerai . O kaip ten, pas tave kokybiška prekė Šypsena . Jei pagal ISO standartą tai jau ryt pasirašom kooperacijos sutartį Kietas . O.K.!!!

Kietas Manau, kad rasim vieną kitą kilogramą, juk čia kaip vaistai-niekada negalima sakyti ne. Vienai dienai manau galėčiau ir nemokamai kokį kilogramą pristatyti už 100 ačiū. Mirkt

Aisku, kad kokybiska…O bizniukas manau butu neblogas…Šypsena tai sutinki? Cha cha

Kietas Manau, kad surizikuosiu. Kas nerizikuoja, pas tą gera nuotaika nedidėja Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Užbėk, aptarsim sutartis sąlygas. Manau tapsim gerais verslo partneriais Gerai Gerai Gerai Gerai

Šios prekės poreikis Lietuvoje labai didelis

ok…uzbegsiu po valandeles Šypsena Ruosk sampana Cha cha Kas nerizikuoja, negeria sampano…Liežuvis

Zinai po tokios naujienos Apakęs Apakęs Apakęs pas mane atėjo dar viena didelė geros nuotaikos siunta Cha cha Cha cha Cha cha reikia greičiau rasti realizaciją, nes jau užkrauti visi sandėliai… Į sveikatą Taurė

Nėra už ką Mirkt, svarbu kad tik padėtų. Čia kokybiška gera nuotaika
Gerai , manau, kad nesigailėsi Taurė

TaurėBučkisMirkt