pardodu

pardodu

r15 195 65, gumos daug, su lietais ratlankiais 112x5 - t0.gstatic.com/images?q=tbn:rcjAGiS4CFVAPM:http://images.t radem e.co.nz/photoserver/tq/52/143117252.jpg&t=1

padangos Girtas Gerai Kietas,turejau-zinau

ratlankiai Blogai Cha chapadangos tai tikrai, vienos iš geriausių kiek turėjau… šiaip ir nepardavinėčiau, bet uk nebereikalingos man jos, reik stumt kol dar iš garažo niekas Ufff Šypsena

Kokia kaina be ratlankiu? Cha cha

na nežinau, neapsimoka man jų be ratlankių pardavinėt Cha cha

Aš lygiai tokius pat ratlankius turiu žiemai Šypsena ir tokias padangas turėjau r16, tai netiko man ir pardaviau, bet su mielu noru vėl tokias padangikes priglausčiau Apkabinimas

na man tikrai įspūdį paliko, ant ežero ledo gal nelabai tinkamos važinėt, bet mieste, kai pripustyta, labai gerai tarnavo Šypsena

butu geriausios, jei nebutu geresniu autoreview.ru/_archive/section/detail.php?ELEMENT_ID=7 0375& SECTION_ID=2017ant ledo kaip nesipuotos geros, ant sniego nekazka.

youtube.com/watch?v=eWUC5Q0RCAA&feature=related nesveikas Girtas klipas irgi gerulis, bet taip joms ir reikia Cha cha

Kosmoz, o man kažkaip atvirkščiai atrodė, reiškia gerų padangų neturėjau Šypsena

nesakau, kad gavno, toli grazu, bet tarp tu brangiu padangu yra ir geriau savo kaina atidirbanciu. paziurek, ka po savim paliko Šypsena michelinus neblogus, vredesteinus.

Praeitais metais nusipirkau tokias desras Cha cha ziauriai patenkintas Šypsena ir ant sniego tikrai gerai laiko Šypsena Padejo laimeti labai stipriai I vieta cempionate greituminiam Šypsena 3-4 min trasoj kraudavau po 20sec. kas yra be galo daug Gerai

su galu butu dar daugiau Gerai

padangu egzpertai kaip tik sako kad graspicai fufelis priespaskutinis. del ko likau istikimas Nokian Hakkapelitoms. Klasta