Pardodamas

Pardodamas

per diena 200eur nukrito kaina Cha cha…iki pirmadienio uz 3keur pajamC Cha chabet toks matosi,paruostas pardavimui Gerai Cha cha

pekanijska Cha chapala, skerdikas - liaumas?

žinau kas keitė visus amortikus Apkabinimas ir dar eilę garantiniam atlaukt reikėjo porą sav, nes tokių dar 15 laukė

Dėl visų amortikų tai nežinau, nes defektas tų amortikų tai tik galinių yra, bet keista ir pas mus šeimoj, tiesa pas mus 2.0dci AWD

liaumas>man rodos,kad uztektu investuot 100lt i salono pdarizacija ir 200lt i kebulo polEracija…pradziai uztektu

tiesa…tai taip ir nyponel…pasiliko pekaniskakaka LT ar cia likucius ispardavineji?

liaumas, kažkur taip.

per velai pardavineji Ufff

Kaip 1.5 “Reno” dyzelius traukia šitą aparatą?

biski turetu but sunku tokiai dezutei 1,5t su 80kw Cha cha

Unloaded curb weight 1482 kg (3267 lbs) Blogai Gerai

bl, kai pagalvoji… mano bulka 1.4+t 200kw ir as visad skundziaus, kad per sunki Juokiasi Ufff

siaip as neisivaizduoju,is kur tie viedrai tokie sunkus gaunasi…nei skardos zmoniskos,nei izoliacijos yra,plastikas isvis kazkoks kaip pusles nuo alaus…o sveria 120kg maziau,nei e39 sedanas Pavargęs

Cia gi nei remo nei ka, ispustos skardos. O ir trumpesnis uz E39

nors kita vertus…rimteni gamintojai deda aliumo nemazai,speju ant sito kakarieku abejoju ar suportai is aliumo,bus spyziaus kuvalkai islieti ir ok,traversai is storasieniu triubu…va ir gaunasi svoris…kaip sakant skaiaktyv techlolodzY matvashu Cha cha

youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4TanAF3y81s

Siaip tikejau, kad sunkesnis jis, o sveria kiek mano mb ceske Cha cha

nissane padaryciau defekacija Cha cha

zmona net neislipo is masinos kai viena panasu atveze parodyt - ot laikai, ot ispindejusios Moteris