pardaviau savo masina

pardaviau savo masina

galu gale man pavykoŠypsena bet dabar nauja beda…nzn kokia masina issirinkt…finansuotojai spaudzia ant pezo 605,bet nzn…mazu nesiulykit…
pasidalinkit savo patirtimŠypsenaka vairuojat ir ar nesigailit?

605 GeraiGeraiGerai

(605) viena karta pabandes negali sustotiCha chaCha chaCha cha

o kiek tas 605 geros bukles kainuoja?kaip detales?aplamai ar ziauriai brangi eksplotacija ar dar pakenciama?

jau rasiau, kokio stovio rasi. gal vazinesi ilgai ir laimingai, o gal ir bus tavo pirmoji dydele nelaime(ir prisiminsi kokia gi gera mano masina buvoCha cha) bet cia visom BU masinom taikoma. detales brangesnes todel, kad dauguma orginalios(kinieciai mazai gamina).

detales brangios oi prangios.
Man Peugeot 405 veidrodelis suknezintas buvo
vien uz stikla 90 paprase.
Taciau yra vietu kur visa veidrodzio sistema galima uz 90Lt paimti.
o explotacija palyginti vistiek brangoka

nu su eksplotacija tai bisi nepigu Liūdnas

ka jus tik 605 vairuojat?o kur tie bimbalu,bulku ir tautoveziu entuziastai dingo?man idomios visos nuomones,nes noriu issirinkt tikrai Gerai autoŠypsena

nepatingejau paieshkojau info: nepetingek ir pasiskaityk:
http://www.car.lt/make/peugeot.htm daug nuorodu i ivairius peugeot605 psl.

http://amazingforums.com/forum/PEUGEOT/49.html atsiliepimai apie peugeot 605 (kazkokiame forume)

http://www.lv.spb.ru/arch13/peugeot.htm rusu psl. apie peugeot 605

gal pagelbes pasirenkant.
p.s. jei auto prie shirdies imk ir nesigailesi

pats geriausiais auto vw golf II ir vaziuoja ir piguCha chaCha chaCha cha
geriau parasyk kiek $ nori skirti auto, ir ko nori ar pigiai(pigiausiai su skoda) ar konforto aptureti.

na litu apie 7000Liūdnas deja daugiau nera…na as aisq atsidejau keleta litu tepalam ir kitam shlamshtuiTaip

jei pastebejai forume dauguma kainas raso zibinto, jei rasi ne zibinte kainos bus 2 kartus o gal ir daugiau pigesnes(pvz kokia nors apsaugine gumyte zibinte 50 lt o kitur 10 lt)
pas prancuzus labai brangus orginalus ipakavimasCha chaCha chaCha cha

neparsei Lt ar $ Cha chaCha chaCha cha
manau galesi nusipirkti, koki nors benzinini 605 89-92m.(as cia apie lt)
tinkami variantai 2 ipurskimas(mono ipurskimas man nepatiko), arba 3l v6(24v buna problemu ir siaip nevykes modelis)

kalbejau apie litusTaip o tas 3 litru 12 voztuvu normaliai?ar bendrauja gerai su dujom???
p.s.sako,kad iki atrodo 93 605 turi problemu su elektra…cia tiesa?i ka reikia ypatingai atkreipti demesi?

Šypsena

pats vazinejau 2.1 TD 2.5 TD 2L SL (mono ipurskimas), visokiu kitu draugai turejo. 3 L 12v tai variantas su maziau problemu. siaip pries perkant geriausiai nuvaziuoti iki zibinto ir ten patikrins iprastas problemas. kai bendradarbiui iekojom 3l. tai varem i zibinta ir turbut sutaupem. pas 3 l buna problemos su variklio galvos tarpinem.(jie ten patikrina gana elementariai). o kapitalinis variklio remontas ~4000 lt.
su elektra pasitaiko problemu. tai kas nors nesviecia, tai nerodo(pas mane kartais nerodo spidometras, pas teva tachometrasCha cha)

manau kad 3l didzioji dauguma vazineja su dujom. draugas pravazinejo su dujom 2metus ir dar pardave, kaip gera. siaip per daug nesiskunde.
p.s. ir dabar nostalgija jaucia 605

na draugui buvo nx islekus 3l variklio tarpine,tai uz 600lt susitvarke pilnaiTaipTaipTaip

as ne meistras negaliu pasakyti, pats girdejau, kad islekus tarpinei, vien tarpines keitimu neapsiribojama. siaip sake pazystamas meistras zibinte. su kainomis zinoma jie nesismulkina. oficialiai servise manau kainuotu dar daugiau.