paraudonave suns akys?
sveiki,
mano ciuciaus ko tais akys kartais ima ir paraudonuoja (tiksliau tas baltas audinys, kuris yra apie aki ) del ko tai galetu buti. tikrai nepastebejau del ko tai vyksta. ar negalejo tai atsitikti del to kad gavo skiepa?
susinervina ir paraudonuoja
tikrai ne del to
tiesiog gal akys jautrios.
dulkės, smėlis, dar kas nors.
aš pilu į akis pastoviai kažkokį skystį.
berods vadinasi " specicare "
yra vet gydyklose.
tokia mėlyna bonkutė
apie 25 rublius kainuoja.
Pas maniškį tai taip būna kai iš miego atsikelia arba grįžta iš lauko vėjuotą dieną
hmm… net nezinau. gal cia ir vejas kuo nors detas paskutinem dienom jo netruko
o kad gautu kokiu dulkiu ar purvo - nepasakyciau. visgi patalpos tvarkomos
kazin cia nedidele beda tos paraudonave akys?
jei mano suniukas lauke vaiksciojant su pavadziu labiau "pasitampo" namo grizta raudonom akutem. bet tas raudonumas per valanda praeina. manau kai ismoks eiti greta - akys neberaudonuos
O jisai pas tave i lauka neeina?
eina. nzn. bandysiu stebeti savo suni, gal istiesu ji taip veikia laukas
Dar akys raudonuoja, kai blakstienos užlinksta į vidų ir dirgina gleivinę.
Maniskes akys buna raudonos, kai miego nori
geliuke rašė:
o mano būna raudonos "po vakar"
bet tai tikriausiai nesusiję
geliuke rašė:
Dar suns akys buna raudonos kai ilgai prie kompo prasedi. Jaunam suniui negalima leisti ilgai zaisti kompjuteriu arba ziureti televizoriu.
O rimtai, tai svarbu ar kartu su paraudimu yra isskyru ar ne. Jei isskyru nera, tai is viso nekreipk demesio. Jei isskyros skaidrios, bespalves, tai greiciausiai, kaip daug kas rase, reakcija i veja, dulkes ir panasiai. Tada gali palasinti tokiu pat lasu, kaip Simonas "po vakarykscio" lasinasi, kad i darba eiti negeda butu. O jei isskyros gelsvos, zalsvos ar dar kokios britkios spalvos - tada tavo suniui tikras uzdegimas, bakterinis ar virusinis, ir be gydymo neapseisi…
Daiva D. rašė:
Dar akys raudonuoja, kai blakstienos užlinksta į vidų ir dirgina gleivinę.
manajam tai gaurai lenda i akis, bet jis kazko visiskai nesiskundzia tuo, akys gal kartais siek tiek ir parausta… o gal tokios ir turi but… ?