PARASIAU PAREISKIMA PRIES MIKRUSKIU VAIRUOTOJUS!!!
Jo, Kaune irgi isvis a****line, nori tau viduri ziedo antroj juostoj sustos, norividuri sankryzos, dar jei reikia isleisti tai dar dar, bet jei zmogus stabo kad isesti, tai jiemas viskas px, svarbu paimti
Taip ir nesupratau tu su kokia masina: Saab coupe, Volvas ar koks golfukas???
P.S. mintis gera, tik gaila masinos Kuom vazinesi, kol masina remontuos???
Ačiū dievui pas mane miestelį jų nėr bat kai nuvažiuoji įkauną ar klaipėda tai tuoj biesas paėma ka nori tą daro.Šaunuolis element.O aš turiu tokį pasiūlymą.Gal paimk viešai mums pasklbk jo numerius.Tai visi jei būtų draugiški tai jį juodai užpypint, panervint, nepraleist galėtų.Sutinki su manim?
mane tai einanti prie masinos partrenke shoodzhiai!!! Per pereja ejau o mikrusnikas nei negalvojo sustoti!!! Kaip sviede kokius 5-10 metru tai net gera pasidare!!! Atsistojau ir kaip liejau inirsi i jo sumauta snuki kad net persikreipe nosis!!! Ot smagu buvo… Tik paskui labai daug mikrusniku prisirinko ir man teko greitai pasisalinti…
va teip reikia daryt su durniais… Skelbt visuotine akcija reikia “vairuotojai pries mikrusnikus”!!!
jo , gerai, element tikrai jau tos mikruskes tai nesamones daro. saunuolis!
tai te varijotai jau senei taip vazineja , per jos du kartus mano kunas kentejo ash su mocu varau ,tas asilas ne posukjo nieko tik bum ant stabdziu labai staigei ir i pirma josta pasuko o ish kitos puses mashina parvaro tai ash tad spejau ishsukti sheipne taip bet jam visa shona nuvareu su lanku ,antra karta lenkiu su motociklu beveik perviduri esu o glushas gaydelis nezuredamas i kaire uzsimane pasukt tai turejau per bordiurus varit gerai kad zmoniu nebuvo nes kitos isheites neturejau, tai zasinas pamate kad avarija atsitiko ir i tapke dejo
AQUILLAI
Yra kitu pasiulymu kaip sudrausmint juos? Gal sakai prieit ir pasakyt: “Zinot, dede, negrazu taip vaziuot!”. O ka manai jis atsakytu? Sakytu “Eik n.a.h.u.i., man dirbt reik”. Dar ziurek, kad su montiruote per galva negautum
Ar ne praudu sakau?
nesignievink!
as tau pritariu,kad juos reikia aukleti,bet nepamirsk kad jie zmones veza.
as tik tai turejau galvoje.pati lygiai taip pat galvociau kaip ir tu jei man taip butu atsitike ir i sveika prota butu tikrai nusispjaut.
geriau naudokis patarimu,kuri kazkas dave:vaziuok pries mikruske 20 km/h greiciu ir nervuok vadyla issiviepesneleisk aplenkt…as taip daryciau,vo tada tai patiktu snukuti jo matyt
Siulau skelbt jiems kara.
Pvz. kai tie shikniai sustoja paimti "Lito", reik uzkisht jiems prieki pastacius mashina skersai, ir nuet parukyt.
Siulau nuo mikriku galu nuimt kablius, o visiems prieki uzsidet kokius nors ragus, kad kai durtum- tai durtum
didele nuotrauka ))
Is tos baltos masinos tai i gta:vc uznesa
rulzzz geymaz
Is kur gauti galima?
Mazyte nuotraukyte
aga
Labaj maza