Parasai atsiminimui

Parasai atsiminimui

Emiau stebeti musu jaunuomenes giliamintiska kuryba - uzrasus ir siaip visokio plauko tekstukus ant suoleliu, tvoreliu ir kitose mielai lankomose vietose (Palangos tiltas, Smiltyne, tiltas i Jono kalneli Klaipedoj ir t.t).Zinoma, kai vandaliskai uzsiimama terliojimu, tai jau nekoks ten menas, bet teko pastebeti ir kitokio tipo uzrasu tarp tradiciniu "as myliu…" ir "cia buvo…" , kaip tarkim, graziu ir prasmingu zodziu ir dainu citatu "loving you is easy 'cause you’re beautiful…" ar netgi tokiu beviltisku prisipazinimu "ir as kazkada mylejau…" . Pagalvojau, kad jeigu butu kitoks supratimas ir poziuris,vengiama grubiu issireiskimu, keiksmazodziu ir kitu necenzuriniu zodeliu (kas ko gero yra neimanoma) tai butu labai smagus uzsiemimas. Juk visai miela savo megstamoj pasisedejimu vietoj palikti miela tekstuka atminimui. Stai grizti po kiek laiko, sakykim kita vasara ,ir atgyja prisiminimai paskaicius sena ir isblukusia zinute… O ir kitiem idomu paskaitineti. Net ir man buvo i galva sove kazka parasineti, bet nuosalioj poilsiavietej pries mane tokiu dar nebuvo pasitaike, tad kazkaip sirdele sudrebejo suoliuka gadinti Liežuvis

Šiaip esu prieš turto niokojimą, nors vieną įrašą esu palikęs… tam, kad jį palikt - užtrukau apie 2 valandas ir užsidirbau kelis mazolius… Pavargęs Dar ir po 5 metų tikrai dėl jo negėda… Kietas

siaip visai smagu pasirasyt ant kokio suoliuko ar kazko panasaus.
as atsimenu anksciau dazniau tuo uzsiimdavau, dabar kazkaip nustojau, nebeturiu tos mados, nezinau, gal man senatve ateinaŠypsena

kazkada buvo ydomu ‘pakringelioti’ kazkur kazka Šypsena dar pamenu palangoje kazka esu parashiusi ant laivo, kuris ilga laika stovejo papludimyje Cha cha dabar juokas ima prisiminus… Cha cha Cha cha

Heh Cha cha yra yra mano rasliavos mieste Cha cha Paskutini kart rasiau kazkas galvoja apie Tave… ant suoliuko Vilniuj… ir dar firmini saulelydi nupaisiau… Girtas

nu as pries grazius uzrasus tai nieko pries - kaip tik idomu paskaitaliot kartais Šypsena bet kai keiksmazodziu priraso ir dar ypac vaiku zaidimu aikstelese, tai nelabai kaip atrodoBlogai

O man Rasa Zubreckaite kazkada dienorastyje pasirase,
reikejo ja namo nuvest sienas pagadint,bliamb.Piktas

na paskaitineju,bet kai pati uzsimanau ka nors parasyti tai daznai neturiu su kuoŠypsena

Na manau taj nelabaj gražu…Pwz pagywenusių žmonių atžwilgiu…kaj pamato taj jaučiu nekas…Baisu O šiaip taj wieną kartą su drauge sėdėjom parke nu ir tipo ne ant suoliukų pačių,bet ant to atlošo…taj ėjo pro šalį pagywenus moteriškė ir kad užsipuolė…jetau…ką mes ten tajp galėjom pripurwint…NekaltasNežinau pasijutau klaikiai Pavargęs kai kiti išsidirbinėja …ta prasme mėto šiukšles kur papuola arba wiską laužo taj čia jau tipo bijo pasakyt kokiam krūteniam pacanui,taj pamatė dwi nedidukes mergikes ir užsipuolė kerplėša nu nžn nžn…aisq daugiau jau tajp nebesėdžiu bet buwo galima ir gražiai pasakytTaipNekaltasNustebęs

Tik baigem tarnyba kazkur tiksliai nepamenu su chebra atsizymejom didelem raidem ir skaiciais DMB 2000 Cha cha

Saunuole Laimingas !

Taip, taip, ir man tokios problemeles iskyla. Reik prisiekt visada rankinej nesiotis markeriuka jeigu kartais ka, ypac kelionese Taip

Turto niokojimas Blogai vat savivaldybes skirtu kokias vieteles spec. parasams ir iseitu manau neblogas muziejus Cha cha

Taip, bet kas tuo uzsiims ??? Ir tas niokojimas niokojimui nelygu Taip Viskas turi buti daroma su saiku ir kulturingai Mirkt

Tai vat ir liks viskas kaip ir iki šiolei BAISU Taip Ne