papuoliau

papuoliau

mašiną nusipirk.

+17 Nežinau

per savaite 2 kartus, fotikai sureguliuoti ant 17 Laimingas

tai čia dar nedaug… o jau ką online galima pasižiūrėti fotkes? Apakęs

kur cia pacekint galima? Cha cha

Reiks ir man gal kada tokia fotke isigyt Nekaltas

tai kad nufotkintas ekranas cia manrods

online negalima, tik dedes gali parodyt Šypsenaturiu dar kita nuotrauka, tai ten snukelis matosi kaip turi but, neissisuksiu

šiand ir vėl į VMI pavedimų porą dariau, už nepilnus 500 lituoklių Cha cha Cha cha Cha cha

Gerai 500lt, tai cia maziau nei marskiniu kaina. suds i nieks.

kosmoz nieko nepadarei ant gatves tai susimoki i VMI ir atejas cia visiems pasigiri, visvien as axuienas Špyga

Kaip ten sako, zmogu is kaimo gali isvaryt, bet kaimo is zmogaus jau niekaip. Ane Kostia? Mirkt

sharr nepavydek Cha cha Mirkt

huntero, nejuokink su tuo pavydu Juokiasi Baltai pavydet galeciau tokiam zmogui, kaip Robke, jo darbo ir panasiai, bet ne sitam kiausui Juokiasi Man kartais skaitant postus bangoj geda uz ji, tai tu pats pagalvok Juokiasi

sharr - ironijos nepagavai Be be be

huntero, nu tada persiprasau Cha cha bet savo zodziu neatsiimu Ne Cha cha

jūs kai vargo pelės tai žeminatės, maldaujat, siūlot kyšį, o aš tuos durnius per dantį traukiu, išsikalinėju iš jų, kol jie ten spausdina Cha cha prie kebabinės buvo sustabdė, tai kol rašo, galvoju nueisiu pasiimsiu ko nors atsigert bent jau, bet ant prikolo dar mentų klausiu: “jum su kokiu padažu paimt?” Cha cha

Juokiasi nu jo. netrupink vargo pelems surio Gerai kas cia tau reiskia, oliugarchui Cha cha

Kosmoz, moli, o tu nejauti, kad pats is saves tyciojies tokiu atveju? Šypsena Mentas durnius, kad savo darba dirba? O tu kaip pamoiniakas ale tyciojies is ju? Juokiasi garuoji pi.z.d.a Šypsena